tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, July 30, 2013

Lagu raya menjadi pilihan anda

Mood beraya dah ada walau agak sedih ramadhan bakal meninggalkan kita. Lagu yang berkumandang pun kebanyakannya lagu raya. Eksited mak jemah tau!


Memandangkan dalam hp belum ada lagu raya yang ku upload, mohon cadangan lagu apa yang best. Nanti boleh tukar ringtone. Hahaha.


1) Nazam lebaran-  Siti Nurhaliza
2) Balik kampung - Sudirman
3) Selamat Hari Raya - Saloma


Lagi? Cer komen bagitahu lagu apa dan nyanyian siapa yang korang rasa best. Aku nak download.


Lagu terkini aku tak minat macam lagu dari Bunkface if tak salah. Tak kena dengan selera telinga aku. Huhu. Maaf ya.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

37 dak comei sayang YUI:

Amanina Mads said...

balik kampung syok..hehe

Deqla Manjew said...

lagu raya lama2 jugak yg terbest kan..caller ringtone deqla skng lagu sesuci lebaran dato t, kat blog pulak lagu suasana hari raya, anuar zain nyanyi masa kecik2. hihi.. cer donlod yg tu jugak.. =)

nabila zaremi said...

minat lagu raya yg mamat nyanyi..tak ingat tajuk tapi sdih la pulak lagu raya tu...(^__^)

Cik Muda said...

hujan ft. raihan - Salam Aidilfitri...

Qashmere said...

Tiga-tiga tu LAGU WAJIBBBBBBBBB!!!!

Kesuma Angsana said...

KA paling suka lagu annuar ellina dulu2 tu hehehe

wawa syaida said...

klu lagu raya suka yg klasik2...klu utk yg versi moden suka yg siti nurhaliza dan m. nasir...
lagu yg paling best lagu sudirman tu...time study dulu, memang terkesan betol2 lah kat jiwa :)

Zul Fattah said...

erm.. kita suka lagu:
pulanglah-aisyah
seloka di hari raya- uji rasyid & hail amir

eima said...

hmmm belum aku minat nk dgr laki aku je eksaited dgr ...ai tak minat la lagu2 ni ... tgu dah otw balik kg kot br mood aku dtg nk dgr lagu raya ni

^^eKaTiKaH^^ said...

kite suka lagu suasana hari raya by anuar zain dan feat Elina. hee ^_^

intanfirdaus247 said...

suka semua..camner tu ..huhuh

Busyra Bt Takiyudin said...

balik kg, n nazam lebaran. alaa terasa nak raya niii. hehe

Kakzakie said...

Kakak suka lagu yg "Duhai bonda... duhai ayahanda... tak tahu siapa yg nyanyi tapi sayu menitik airmata bila dengar lagu itu; tapi suka pulak dengar walau sedih..

ayut said...

lagu anuar zain gan pempuan tu...lagu msa kecik tak ingat apa tajuk..best.pastu lagu raya M.Nasir,1 hari dihari raya,ramlah ram cahaya aidilfitri..Siti sesuci lebaran,sudirman selamat hari raya..byk lg la yui..huhuhu..kang list bebyk penuh nnt :D

JunAina said...

Dendang Perantau menusuk jiwa...

AnneRaini said...

akak suka semua lagu ry evergreen..lagu bunkface tu kalo keluar radio rasa nak hempuk dj yg main lagu tu..lagu ngarut camtu pun boleh terima nak main kat radio..

Nurzakiah Hanum said...

SELAMAT TENGAHARI
ANUM BR LEPAS HBS EXAM
SINGGAH SINI LU

IbuNoey said...

suka lagu Balik Kampung..sebab tahun ni balik kampung ayah..ehehe..

ikafantasi said...

lagu dayangku intan..eh btl ke nama dia..hahaha..best

izan mama mia said...

lagu raya versi upin ipin,,, best

ieda immi said...

lebih suke lagu hail amir dan ogy .. yg satu lagi tuu adehh x ingat lak penyanyi dia .. yg ala2 sigh wajah dia tuu .. adohaiii

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Yui..K.atie minat lg raya M.Nasir....tp tak ingat tajuknya.Menyentuh dihati...

najihahfara said...

sy suka dari jauh ku pohon maaf tu. hehe

Fifi Nadhrah said...

suke lagu balik kampung!~

are_lin@yu said...

pling mnat of coz lgu sudirman.hehe

Nisah Idham said...

akak suke lagu arwah sudirman (balik kampung)- dari jauh ku pohon maaf. lagu wajib!!

>> Mamat - ku pohon restu dr ayah bonda (kalau x silap)

>> Aisyah (pulanghlah)

>> Sanisah Huri (besabarlah sayang)

hehhe

SeputihSalju said...

saya suka lagu balik kampung & dendang perantau..


P/s: sama2 yui..

azizah :) said...

jijah suka lagu dayangku intan.. xingat tajuk..

tapi lagu anuar n elina sedap yui..

krole said...

pilihan no.1 krole adalah lagu sudirman tu...mmg best..feling raya bertambah-tambahhh...stuju sal lagu raya terkini...tak berapa best~

Cik Nur™ said...

Lagu siti nur suka sesuci lebaran tu...bila dgr mmg rasa nak raya sangat2..hehehe

lagu anuar zain n alina pun best juga...hehe

Pykaa Pdott said...

Ringtone pyka , bila raya menjelma by dato siti . :)

zulhilmi tempoyak said...

lagu yg anuar zain tu yg rs best nya pon..


senario pon best.. hehe

shaFazie said...

suasana hari raya anuar zain feat elina & nazam lebaran dato ct

Rosmiza Ali said...

Suasana Hari Raya - Anuar Zain & Elina
Menjelang Hari Raya - DJ Dave
Indahnya Beraya Di Desa - Azlina Aziz
Satu Hari Di Hari Raya - M. Nasir
Suasana Riang Di Hari Raya - Junaidah
Aidilfitri - Sanisah Huri
Ku Pohon Restu Ayah Bonda - Mamat
Balik Kampung - Sudirman
Seloka Hari Raya - Hail Amir & Uji Rashid
Pulanglah - Aisyah
Bila Takbir Bergema - Rafeah Buang
Suasana Hari Raya - SHarifah Aini
Nostalgial Aidilfitri - Sharifah Aini
Salam Aidilfitri - Jamal Abdillah
Indahnya Di HAri Raya - Ziana Zain
Bila Hari Raya Menjelma - Ct Nurhaliza
Cahaya Aidilfitri - Ramlah Ram
Pulang Di Hari Raya - Noorkumalasari
Setitis Cahaya Di Aidilfitri - Aishah

Che Rosliza Che Mat said...

suka lagu siti dengan sudirman..

Eca Dwinky Asha said...

lagu siti jdi feveret..hehehe

Nadia Johari said...

uji rashid gn hil amir