tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, July 26, 2013

4 peserta baru yang terpilih untuk GA Julai 2013 Nurul Yui - Kad Hari Raya 2013

Hanya 6 orang yang bagi detail walau sepatutnya ada 10. Tapi takpe. Aku random untuk yang lain pula. Rezeki untuk orang lain.


4 ahli baru yang terpilih ialah
22, 16, 26 & 21

senarai nombor peserta { sini }


Kepada 4 ahli baru yang terpilih, mohon terus bagi maklumat iaitu NAMA PENUH, ALAMAT LENGKAP & NOMBOR PESERTA di emel fashanusha@gmail.com atau boleh terus mesej untuk memudahkan kerja 019-2331810.


Moga cepat beri maklumat sebab esok aku nak terus pos. Harap kad sampai sebelum raya. Kalau tidak, selepas raya pun takpe kan? Huhu.

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

16 dak comei sayang YUI:

Rapunzeel Cikilolo said...

huhu,

masih takde rezeki...

Deqla Manjew said...

huhuhu.. bkn rezeki deqla lagi.. tahniah buat pemenang baru.. ;)

shark said...

adeh..
kenapa bukan nom 1..
huhu..

lizz said...

tahniah untuk yang terpilih...

Kisah Si Dairy said...

tahniah pada mereka yang berjaya tu

lieya said...

huhu...t.ksh nama sy terpilih, sory cik yui lmbt bg detail..tp xpe la bkn rezki sy kot...2 ari cuti,xsmpt nk tgk..

tq :(

dear xila said...

jemput raye umah kite huhu

Tihara said...

tahniah semua :)

azizah :) said...

tahniah pd bertuah! cepat2 bg details.. kang kad raya tak sampai pulak...hee

::CIK LYNN:: said...

tahniah suma :)

Nisah Idham said...

haaa cepat2 for thise yg tak claim lagi tu ye..

>. Salam #16 Ramadhan Nuyui.. :)

izan mama mia said...

tahniah bt yg terpilih

Cik Nur™ said...

tahniah buat mereka.. :)

ayut said...

tahniah pemenang baru...ayut no 28...tak naik lg no yer ^^

IntaNBerliaN said...

sy pasti no akak ttp xda.. hihii

Nisa Greennnpanda said...

rjin yui nk kasi kad raye, hehe..