tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, July 04, 2013

Blogbuster campaigns Nuffnang

Bila buka akaun Nuffnang, ternampaklah benda alah ini. Jangankan Nuffnang, di emel pun ada diberitahu. Disebabkan aku blurr bab video, jadi aku abaikan.




Kalau sekadar buat entry insyaALLAH gagah lagi nak cuba. Tapi bab video, memang gagal! Padahal taknak mencubakan? Banyak sahaja alasan. Hahaha. Bukan tak belajar tapi dah lama tinggalkan, mood nak mulakan nan hado.


Oh Nuffnang, maaf sangat daku terpaksa abaikan. Nanti mood mari, aku berkempen. Seronok tengok insan yang sahut cabaran, bukan calang-calang earning yang masuk.


Usaha tiada, jadi tengok sahaja dulu. Padahal aku bukan pandai bab macam ini. =)


Korang mesti selalu dapat benda macam ini kan? 




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

28 dak comei sayang YUI:

Rosmiza Ali said...

Ada dapat.. Dah submit video utk Switch To U.. Tapi cam dah kehilangan idea dah.. Taktaula diterima ke tidak.. Volkswagen tu tak buat lagi.. Betul2 tengah kering idea ni.. Huhu~~

AnneRaini said...

akak pun dpt tp tulah. akak pun mcm yui tak reti nak buat videi kuar idea bagai ni...tkt jadi mcm bodoh pulak..huhu

IntaNBerliaN said...

a'aa betoi tu, kalau yg jenis entry, blh gagahkan diri buat kan.. :-)

Sally Yatiey said...

tak reti nak buat video jugak -.-

Mieya Atiera said...

Cuba lah join. Mana tahu kot2 rezeki Yui

Puan Bui Junaidi said...

KAK BUI PUN ADA DPT TAPI MMG KENA ABAIKAN SBB X DER IDEA NAK BUAT VIDEO..(alasan)..HAHA

Nory Zoulkefle said...

akak pon dapat campaign ni...
tapiii tu lah malas nak buat video plus tak berapa nak pandaiii..
hhehehe

beta kupu said...

pun dapat tp mmg tak pandai la nak wat2 smua ni, sy x kretipp! heehee

Nurzakiah Hanum said...

anum pun dapat

eima said...

bila check br perasan.. hmmm tak reti haku

Fifi Nadhrah said...

fifi semue fifi delete.. wakaka.. takde idea nak fikir..

Syida Rasyidah said...

hehehhe.. samalaa.. lain kali okey kot, :)

Qashmere said...

Saya pon banyak kali dapat. tapi tak berani nak buat video. Kalau entry tu memang boleh ...hehehe

Fiza Rahman said...

Akk pon dapat juga. Tapi tak reti nak buat...huhuhu...

shaFazie said...

samalah...sis pon dpt gak..

Kesuma Angsana said...

dapat juga, but masa xde lah hehehe

huny madu said...

Nak try jugak tapi macam xtau nk buat video tu, xde idea kan..

^^eKaTiKaH^^ said...

kite kalau bab video memang malas. hehe :P

aniswany lazim said...

anis lg sedih.Zero bab nuffnang,apa pn xpenah try -.-

azizah :) said...

xpandai gak kempen2 video camni.. kalau jijah pon abaikan kot..hee

diana said...

akak pun tak pernah buat vid3o2 ni..nak letak gambar kat blog pun malas ni kan pulak nak bervideo bagai..heheh

Syuhada Salleh said...

Sma la..dpt jgk..

ros_reeza said...

Ros pun dapat. tapi tak pandai la nak buat. abaikan je setakat ni.. tapi rasa macam sayang sebab tak mencuba kan.

Cik Nur™ said...

ermm...nur pun xberapa sangatlah pasal ni...belum study lagi..huhuh

Jie Susanos said...

xpe2..tgu mood rjin dlu

are_lin@yu said...

apa lg yui nti try cba.hihi

Myra Jay said...

Sama la kita Yui..
Akak dah 3x dpt.. tapi sekalipun xbuat..

nak berlakon bagai tak reti :D

J.Syazwana said...

income die masyuk. tapi tang nak buat video tu yang malas tu. hahaha