tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, July 29, 2013

Nak cashout Nuffnang

Tengok earning di Nuffnang, alhamdulillah dah boleh tekan cashout. Tapi bila tengok CPUV yang tengah running, macam nak kumpul sekali.


Bila fikir sekarang dah hujung bulan, molek benar nak cashout. Ikut pengalaman lama, dalam masa 2 minggu insyaALLAH cek akan sampai jika tiada sebarang masalah.


Hati berbelah bahagi. Nak cashout ke taknak lagi? Berbaki 2 hari sebelum bulan Ogos menjelma ni.


* Kang nak kumpul, tiba-tiba Nuffnang buat hal, gigit jari pula. Huhu.

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

37 dak comei sayang YUI:

IntaNBerliaN said...

akak dah cashout :-)

Nur A.Z said...

wah. banyak rezeki die... bestnya..

huny madu said...

Kita lak masih menunggu cek pertama, dh dekat sebulan dh.. dh anta email tanya kat dorang, 14/08 baru dapat katanya. Heran gak, bukan sebulan ke?

ikafantasi said...

wah masyuk la raya yui kalini

IbuNoey said...

wah..best2..

Mieya Atiera said...

Betul tu. Hujung2 bulan lah paling sesuai nak cash out. Kalau tak terpaksa tunggu lama lagi baru berpeluang dapat terima cek

Nory Zoulkefle said...

akak nak peram banyak2 baru cash out..hehe

J.Syazwana said...

cash out jangan tak cashout. haha. buat raya :D

J.Syazwana said...

eh jap betol eh yui kalau cash out dekat hujung bulan kompem sampai dalam masa 2 minggu? huhuhu

intanfirdaus247 said...

ok yui..nak jumpa dan belanja kak intan di mana?? hahahahhah,,saja lawak.tahniah yui

azizah :) said...

tahniah2.. jijah pon blur nak cashout pon tak..hee

Nisa Greennnpanda said...

jealous aa...
sy nie bile aa nk cashout..
lg sket je, huhu~.geram2....

eima said...

aku slalu dok pk mende yg sama yui .. tp syg nk cash out .. rasa nk cash out bila dah cukup 4 angka.... huhuh tp risau tu mmg slalu la ..skmm skrg ni mcm2

beta kupu said...

tau xpe....cash out je lelaju ;)

Nurzakiah Hanum said...

wow duit raya nie

shark said...

rasanyer baik hold dulu..
lgpun ada yg still running..
2 minggu tu raya dh lepas..
hehe..
x syiok ler shoping pas raya :)

Kakzakie said...

Kalau dlm 2 minggu ngam-ngam jadi duit raya ye Yui... bijak..bijak!!

Rizziela said...

saya dah cashout tp blm dpt lagi...

Deqla Manjew said...

rasanya baik cash out je daripada gigit jari..hihi.. bole guna utk raya jugak tu kan.. tahniah dear.. ;)

ieda immi said...

wahh tahniah dikk
rezeki syawal nie ;)

Aishah Jahirah said...

cash out jangan xcash out yui....tp kalau nak kumpul lg bagi banyak pun xpe...kih3

Eca Dwinky Asha said...

jom cashout..eca lama xcashout ne.

krole said...

wah bestnye...ikut pngalaman krole la kan...kalo wak rasa nak cashout baik cashout terus...tp kalo nak kumpul lg bagi byk skit...tak salah pun~

Rosmiza Ali said...

Samalah.. Akak pun tengah duk berkira2 nak cashout ke tak nak.. Sebab ada iklan blogbuster yang belum credit.. Kalau boleh nak tunggu sekali dengan earning iklan tu.. Huhu..

Cik Nur™ said...

Nur pun dah boleh cash out tu..
tapi tu lah, nak kumpul lagi..
mcm yui ckp, kalau buat hal mmg gigit jarilah...heheh

^^eKaTiKaH^^ said...

cash out je kak. hehe..

boni kacak said...

kalau tak ada alamat nak pos check tu, boleh guna alamat saya tau.. hahahaha :P

wawa syaida said...

wow bestnya dah boleh cash out...tahniah yui...

Fifi Nadhrah said...

fifi mmg takde duit pon dalam nuffnang.. haha..

sori lupe bagi alamat.. takpe.. takde rezeki.. tapi nak mintak alamat yui.. nak pos kad raye..

Cik Muda said...

daasyatnye yui,.,,,

Kesuma Angsana said...

hehehe KA pun tgh memikir2 ni

ayut said...

ayut bln dpn bru nak cash out yer...huhuhu.hopefully jgn ada hal la nnt...

are_lin@yu said...

itula ayu pn nk try tkan cashout tp xtrtekan lg.xpnh mrsa lg ni.hehe

Nisah Idham said...

Haa bestnye nuffnang dh bg duit raye ye.. tahniah yui.


akak hit hotlink :)

SeputihSalju said...

tahniah yui.. rezeki raya nanti.. :-)

zulhilmi tempoyak said...

bla la eden nak dpt merasa gamaknya.. hehe

Che Rosliza Che Mat said...

akak belum lagi cashout...