tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, July 17, 2013

Baju comel untuk si bulus kucing

Semalam aku tunjuk gambar Lela bersama baju rayanya serba pink. Sekarang saja nak tunjuk 2 helai dress yang sempat aku rembat haritu.




Sehelai hanya RM 5!!


Yang merah saiz M dan yang pink saiz S. Memandangkan Lela baru 4 bulan maka saiz yang sesuai adalah S. Uissshh! Macam baby kecil juga.


Ada yang kata aku bela kucing macam aku bela anak sendiri. Inilah namanya persediaan. Eh! Hahaha. Sesungguhnya aku pencinta kucing. 


Update : Beli di DAISO. 
Kedai semua barang hanya RM 5.
Dari Jepun.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

27 dak comei sayang YUI:

wawa syaida said...

comel...macam baju baby dah...mahal x yui

JaSSNaNi said...

yui.. beli kat ner.. akak nak beli gak.. ngam2 sot je ngan si fiyya tu.. murah ar rm5, buat baju siang kan.. tengah2 panas tu.. isyy.. cepat habaq.. beli kat ner.. akak nak terjah pulak..

diana said...

baju cam artis la..hehhe

Syida Rasyidah said...

ergh, kat ipoh ada daiso eh? comel laaa baju lela ni, ble nak pakai yang warna merah pulak :D

Nory Zoulkefle said...

akak pon ada belikan laura kaler pink..tapi siap skirt sekali..hehehe..
murah je kann..

Nisah Idham said...

akak teringin jugak nak beli untuk anak-anak akak tu.. since dorang pon beraya kat hostel kan.. sian dorang.. huhu nak wat cane. anak ramai. kampung jauh. tak mampu nak bawak. haaa dan lagipun kat Langkawi ni mana ade Daiso la.. kat Ipoh ade tak? balik raye bole akak ke Daiso Ipoh .. :)

Nurfaezah Abdullah said...

fae x pandai bermain ngan cat hehe.

ct kektus said...

wah2. ini kira baju raya kucing ke apa niyui ? kihkih :D

Nurzakiah Hanum said...

selamat berbuka

ishy77 said...

Daiso ade jual bju ni? Wahhhh..kalau hero dgn jack pakai..hihi...mesti kelakar

Rapunzeel Cikilolo said...

aiyo...

baju sin chan mana?

hehe.

Deqla Manjew said...

comel.. dah mcm baju baby.. hihi.. owhh RM5 je.. murah la.. kat sini mana nk dpt harga murah cam tu eh... hihi..

izan mama mia said...

wah bertuah kucing tu bertuankan yui yg penyayang

eima said...

eh..eh.. cam aku je ckp tu ..aku tau hang pencinta kucen ...
sama cam aku cuma skrg aku cuba menidak kan perasaan aku terhadap kucen sbb 2 anakanda tercinta tu ...almaklumlah kami ni berketurunan lelah ... hahah nk tak nak kena la cegah dan elakkan makhluk Allah yg berbulu lebat tersebut ...mmg comey bj tu .... aku dulu punggah dlm almari cr bj zaman aku baby sbb nk pakaikan kat kuceng aku ...hhahah

Cho Zila said...

amboi.. amboi... comelnyer.. baguihler dak yuini.. memang penyayang kucing... baju rayaler tu..

Salim Harmanain said...

kucing dah dapat baju raya. saya baju raya pun tak beli lagi hehe.

Singgah petang sambil follow :)

Rosmiza Ali said...

Comelnya.. Nanti nak gi cari gaklah untuk budak2 ni.. Hehe.. =)

Cik Nur™ said...

Wooooooooooooooo..!!
Murahnya rm5...!!

Comellah..!
Nanti nak pergilah..

ros_reeza said...

comel yang pink tu :)

are_lin@yu said...

wahh ada abju raya thn ni.

- AZIE - said...

ya ampun yang...nie baju kucing ke, comelnya..baiknya hati yui nie..org kata org yg kasih pd kucing sorg yg penyayang..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Yui,comelnya baju kucen!

Ibu Lala said...

Alo lo lo. Kucen pun nk pakai baju ek. X rimas ke nanti.

Syazana Zainn said...

lahai comelnya!


sayang sungguh yui kat kucing :)


p/s: kittern pun nak pakai baju raya. hihi

Mieya Atiera said...

Wahhh. comelnyaaaa.. tak sabar nak tengok gambar kucing memakai baju

azizah :) said...

comel baju pink tu..sesuai la dengan lela..hee

IntaNBerliaN said...

mmg terserlah yui ni peminat kucing :-)