tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, July 19, 2013

Fenomena beg Furla yang warna-warni

Kalau yang jenis up to date or maybe sukakan barangan beg terutamanya pasti tahu beg jenis Furla. Aku tahu pun selepas member aku beli 2 beg Furla di Bandung bulan 4 yang lalu. Kalau tak mak jemah pun tak kenal!




Kalau tak salah aku harganya dalam RM 100+ untuk setiap satu. Sekarang tengok di FB ada macam-macam jenis Furla yang ada. Warna-warni, macam zebra pun ada juga. Menarik! Macam gula-gula.


Waktu tengok kat Bandung haritu tak terasa nak beli tapi tak tahu pasaipa sekarang baru rasa tergedik suka tengok beg macam ini. Alahai, tengok jela dulu. 


Jom cuci mata antara design Furla yang ada









Cantik tak? Lain orang lain citarasanya =)




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

29 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

cantik

Puan Bui Junaidi said...

YG TALI PEPEL ADA CORAK ZEBRA TU CANTIKLAH..^_^

ikafantasi said...

stylo sgt beg ni..hr tu survey blh thn mhl

shaFazie said...

cantik sgt colour pun harmoni :)

AnneRaini said...

thn ni akak xbeli beg.guna beg thn lepas jek...lg excited nk beli brg baby..hehe

diana said...

0rang2 muda sesuai la pakai..mak2 macam akak tak sesuai kot..heheh

wawa syaida said...

skang ni tengok ramai bawak beg furla ni

Myra Jay said...

Seb baik akak tak terbekenan lagi ;)

Tp memang jenis ni tgh up sekarang kan ;)

beta kupu said...

kale pink yg atas skali tu cantik....

mama leen said...

cantik... baru beli kat adik semalam.. :)

JaSSNaNi said...

cantek.. suka kaler hitam transparent tu.. hari tu ada saler nak jual rm75 sebijik.. :) terliur ar..

Kakzakie said...

Kalau macam Yui pakai memang cantik tapi kalau kakak yg coklat bolehlah yg warna-warni bimbang anak kakak ketawakan pulak...

Kesuma Angsana said...

wah cantik sgt! KA Pun suka

Nisah Idham said...

Salam #10 Ramadhan Nurul..
beg furla ni cantik.. akak suke tgk je. tp kalo akak g beli akak tak pakai, hehhe mals nak pegang ngeh ngeh ngeh ..

Rapunzeel Cikilolo said...

cute la...

mcm mana nak dapat kat fb tu?

anitadiana said...

cantik yui...

azizah :) said...

cantik! mmg stylo bila memakai beg cam gini..

Dylla Abas said...

yg ada kaler purple tu sgt cantik ok!!

p/s : purple addict ..huu >_<

BlueiceButterfly said...

cantik..hehe tapi tak berminat lagi nak pakai..suka tengok ja :)

aniswany lazim said...

love the color!mcm nk gigit ja tgk furla ni..tp nak bli utk raya mcm x je sbb takot smua org pkai beg yg sama..haha

btw anis suka yg plain electric blue & hard pink!

:: Cik Viva :: said...

Trend dah candy bag ni..ramai org jual ig..kaler pink atas tu cantik..

Mimi Azirah said...

cantik n stylo abis

Aishah Jahirah said...

hahaa nampak sgt akak x up to date sbb tataw pun...

Syazana Zainn said...

harga dia mahal juga huhu

-___-

Cik Nur™ said...

err..nur xtahu sgt beg2 tgn ni..
tapi nampak beg tgn ni mcm kena bawa ala2 mak datin tu je kan.. :)

Deqla Manjew said...

comei.. tp deqla kureng beg yg mcm ni..nk kena pegang ala2 mak datin..haha.. setuju dgn komen cik nur tu.. ;p

IntaNBerliaN said...

cantik2.. menarik plak warna warni

ayut said...

ayu ttak tahu jugak yui..hahah..bab beg tagan ni mmg tak amik ksah dh.hihi

najihahfara said...

comel tapi agak mahal jugak kan,