tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, July 31, 2013

Cashout Nuffnang kali ketiga

Last cashout Nuffnang, 28/02/2013 { entry }. Eceh, macam banyak kali dah cashout padahal baru 2 kali sepanjang mak jemah berblogging 4 tahun ini. 





Berdoa sangat moga cashout kali ini tiada masalah atau sebarang pending. Antara masalah yang pernah aku hadapi { entry }. Alhamdulillah kali kedua berjalan lancar.


Oh ya, aku masih mengikut tarikh untuk cashout seperti yang dicadangkan oleh blogger otai iaitu masa yang sesuai untuk tekan cashout. Boleh refer entry { ini }.


InsyaALLAH jika tiada apa-apa sampailah ceknya. Lepas raya pun elok sangat sebab time itu poket dah kering sebab "sakan" time raya. Hihi.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

27 dak comei sayang YUI:

Wak Gelas™ said...

raya sakanns.,ehHee

dEdEQ dE wIshEs said...

WAHHH . SONOKNYE :)

huny madu said...

Haha mmg best kalau cek sampai lepas raya, bole cover apa yang patut

Syida Rasyidah said...

Nie mesti byk cash out nie.. hehehehe :D

pena rozie said...

Seronoknyer...

IbuNoey said...

best,best..hehe..

Qashmere said...

tahniah kita baru sekali cashout..

Myra Jay said...

Tahniah Yui, koga selamat sampai ceknya ye :)

Akak dok tahan diri dari tekan cashout.. nak kupul dulu at last cecah sebelah tangan baru cashout :D

wawa syaida said...

duit raya ni...beshh

eima said...

wahhh masuk tak ni ... kasi tunjuk amaun la

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

Pykaa Pdott said...

Wah best la akak kita ni kan . Hee .

Eva DaNiaL said...

WAHHH .. BOLEH BG EVA DUET RAYE LAH CAMNIH .. HEEE ^_^

Zul Fattah said...

bnyak ke duit..? huhu, kita x pernah lg cash out duit dr nuffnang

dear xila said...

bestnya sy lg rm 6 nak 50 tp nak peram dah sbb baru je cashout ;p

Nurfaezah Abdullah said...

Alhamdulillah rezeki :) kasi sikit as duit raya :p :p

shark said...

wuhu..
cahsout jugak..
ingt x jadi dh..
hehe..

Deqla Manjew said...

perggh dah kali ke-3 ye? hebak2.. ;)

Mieya Atiera said...

Wah.. tahniah! Okey lah tu sebagai tanda mata setelah beberapa tahun berblogging..

ieda immi said...

tahniah dan alhamdulillah yui .. duit raya nie ;)

boni kacak said...

Alhamdulillah.. rezeki di bulan ramadhan :)

are_lin@yu said...

beznya yui dpt duit rya nti.hihi

ANNA MARIANA said...

alhamdulillah.. rezeki :)

J.Syazwana said...

kite ikot tips yui. cashout hujung bulan. harap dua minggu lagi sampai la. hihihi

Eca Dwinky Asha said...

eca xsempat nak cashout..pagi rabu tu, streamyx kena potong,xsempat betul...pastu malam lak xde letrik.sampai tertidur2 eca....kumpul lagi sampai next month

Cik Nur™ said...

Alhamdulillah....
rezeki syawal tu.. :)

Nadia Johari said...

nak duit raya