tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, July 24, 2013

Senarai peserta GA Julai 2013 Nurul Yui - Kad Hari Raya 2013 [ mohon semak ]

Sekarang aku keluarkan senarai penuh peserta yang sudi join GA Julai 2013 Nurul Yui - Kad Hari Raya 2013. Mohon masing-masing semak dan jika tiada nama or ada pembetulan, sila maklumkan secepat mungkin kerana selepas ini 10 yang terpilih akan diumumkan.


1) Shark


3) Eima 




7) Noorzie  ( tiada link )

8) Lieya  ( tiada link )

9) Eil ( tiada link )










19) Azizah



22) diana

Yang blog aku tak dapat tengok link, harap anda lebih allert. Macam kebetulan ketiga-tiga sama sahaja.


Jadi sila semak dan bagitahu secepat mungkin. Setelah list 10 orang yang terpilih dikeluarkan, sebarang penukaran TIDAK AKAN DILAYAN. Harap maklum.







guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

16 dak comei sayang YUI:

shark said...

waa..
nom satu..
harap ada ler tuah :)

Nurzakiah Hanum said...

tahniah pada semua

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

Ok, nama moon btol.. :)

shaFazie said...

blog azie ada :)

Myra Jay said...

Ada di no 5 ;)

permatabiru said...

saya no 13..hehe

Mimi Azirah said...

Alhamdulillaha..Ada..No 26

eima said...

TQ dik

Deqla Manjew said...

ok done checked! harap2 nombor 15 tu antara yg bertuah dpt kad raya yui..hihi

pstt! bkn nak kurus ler.. tp nk tmbhkan berat bdn.. ;)

wawa syaida said...

check in no. 23 ^_^

azizah :) said...

cek! no 19

Che Rosliza Che Mat said...

good luck untuk semua..

Cik Nur™ said...

semoga berjaya buat semua.. :)

Fifi Nadhrah said...

saye no 30

noorzie said...

sy pemilik nama yg xde link tu...xde blog pn just silent reader..xpe kann klu nk join?? huhu..

ayut said...

no 28....ok..yui dh cabut ke no ni...adehh..lambat lg mmg mlepas ni jawab yer.huhuhu