tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, July 16, 2013

Kata kunci hangat : RESEPI

Lama dah aku perhatikan tapi semenjak puasa semakin menjadi pula. Eceh! Macamlah banyak sangat. Iya iya aje ko yui oi.




Korang suka ea mencari resepi mudah? Samalah kita. Meh tangan nak tepuk-tepuk. Sebab itu aku suka google resepi mudah. Dah cuba barulah kongsikan dalam blog. Mana tahu ada yang rajin nak try juga.


Jom aku kongsikan antara resepi yang "mereka" tercari-cari berdasarkan gambar di atas.





4) Harga popia simpul { harap maaf aku jual mini popia biasa bukan simpul }


Kalau rajin nak try boleh terus klik sebab aku dah siap linkkan. So tak perlu tercari-cari lagi.


Oh ya, terima kasih blogger Ayut sebab sudi cuba resepi mudah biskut cream cheese berlapis. Cantik hasilnya!


* Duk fikir nak pergi bazar beli apa nanti. 




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

25 dak comei sayang YUI:

Nisah Idham said...

suke memasak nurul ye ..
akak berkenan dgn resepi oreo cheese cake . share resepi ye :)

JaSSNaNi said...

owh.. thanks nuyui.. kata kunci mesti letak resepi ye.. ok ok..

Myra Jay said...

Memang resepi hangat di bulan puasa kan ;)

wawa syaida said...

time bulan puasa ni...memang yang dicari resepi je :) trafik pun naik berganda2

anitadiana said...

banyak yang nak mencuba resepi yg mudah-mudah tu yui..tahniah buat yui...

diana said...

orang memang suka google resepi time bulan posa nih..kan..lagi2 resepi yang mudah..

eima said...

sbb aku tak pandai masak blog aku cuma ade satu je resepi ... huhauhaua tu pun masuk jugak dlm list ...hikhik

Nisa Greennnpanda said...

hehe..nie sbb yui rjin share resepi2 kn... ^_^

JunAina said...

Puasa2 ni semua tetiba rajin memasak.

Nurzakiah Hanum said...

nyum2

azizah :) said...

memang resepi entry seo yg paling hangat time bulan pose..hee

Sally Yatiey said...

bulan puasa ni ramai yg google resepi ;D

Cik Nur™ said...

bulan puasa ni mmg mencari resepi mudahlahkan.. :)

boni kacak said...

koktail buah-buahan pun ada yang cari ye?? wah..

shaFazie said...

betol2 time bulan puasa nie link resepi mmg popular ;)

shark said...

makin gomuk ler puasa ni jawabnyer :p

Jie Susanos said...

rmai suke cari resepi time puase ni..

Deqla Manjew said...

mmg hangat la entri psl resepi ni pasaran blog skng.. haha..

Nory Zoulkefle said...

nak raya ni, keyword paling popular memang resipi kan..suka cari resipi yg simple2..

ishy77 said...

Ade jugak la tersesat sikit2... Tak pun keyword tmpat makan...hihi...lantakkan

Nadia Johari said...

bulan Ramadhan ni crla resepi

Scya Lollita said...

wah2 nampak hobi beliau disitu >.<

ros_reeza said...

time bulan posa ni memang ramai yang cari resepi yang simple2 kan.. blog Ros pun terkena tempias jugak :)

Mieya Atiera said...

Kemain meriah dengan keyword resepi.

IntaNBerliaN said...

aik, kuih tepung bunga tu pun ada ek.. hihii