tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, September 10, 2013

Apa itu NMG? - secara ringkas + padat

NMG = SIMPAN + JANA INCOME ( Menarik tak? )


KALAU MALAS :
Boleh masuk duduk saja goyang kaki ( saja lawak ), tunggu company agihkan keuntungan semasa mereka pada semua ahli (termasuk yang tak mahu buat kerja). Mudah cakap macam tunggu dividen ASB cuma bezanya NMG modal RM40 pulangan RM146 ( pakej paling rendah ) nanti dah dapat smpai penuh RM146, akan dapat lagi. Modal dari poket seluar kita tu, kita hanya bagi RM40 sahaja untuk seumur hidup.


KALAU RAJIN :
Boleh masuk & promote NMG pada rakan-rakan yang lain. Dah tahu keistimewaan NMG ini boleh dapat bonus pool walau duduk saja, Jadi apa salahnya kita kongsi peluang baik ni dengan rakan-rakan kita yang lain. Kalau kita kongsi peluang ni rakan-rakan kita pun dapat merasa kelebihan NMG & dalam masa yang sama kita juga akan dapat bonus menaja. Bonus menaja ini company beri 1/2 dari jumlah yang kawan kita bayar untuk join NMG, jika kawan kita bayar RM40 kita dapat RM20 .


KESIMPULANNYA : 
Kalau malas masuk duduk saja tunggu agihan keuntungan semasa company pada kita. Kalau rajin, boleh ajak kengkawan lain join NMG juga. Kalau kita ajak rakan-rakan kita yang lain join, COMPANY dapat untung sebab program makin berkembang, rakan kita dapat untung (pulangan bonus pool) walau tak mahu menaja, kita juga dapat untung (bonus menaja). ADIL KAN??


Maka, konsep bantu membantu juga wujud! Saya tolong anda, anda tolong saya dan begitu juga seterusnya. Dari melabur pada benda yang belum pasti hasilnya, apa kata anda cuba yang ini. InsyaALLAH boleh nampak hasilnya.


Okay, itu secara ringkas dan padat mengenai NMG. Kalau korang betul-betul teringin nak tahu lebih lanjut, sila PM terus aku di FB. Bukan di blog tak boleh tapi di FB lebih mudah nak chatting. Awak tanya cepat, insyaALLAH daku jawab cepat juga.


FB : Nurul Yui


Aku tahu macam-macam soalan yang nak diajukan. Jadi, boleh terus tanya di FB ya. Kat situ lebih teratur cara nak sampaikan. Lebih mudah untuk anda faham.


INGAT YA!!
Daftar NMG bukan sebarang daftar. 
Andai nak aku guide korang, akan aku berikan link sendiri kepada anda
( link itu akan keluar nama aku, no tel & lokasi )
So,apa-apa boleh terus rujuk aku.


Daku berkongsi apa yang perlu
untuk menjana pendapatan sampingan
TIADA PAKSAAN 
TIADA UNSUR NAK CARI DOWNLINE
SENDIRI FAHAM
SENDIRI NILAI
=___=


Bukti hasil selama seminggu dengan NMG - { entry }
Serba sedikit mengenai NMG - { entry }




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

17 dak comei sayang YUI:

Kakzakie said...

Kakak kena tunggu anak kakak balik bercuti sebab kakak tak ada FB Yui... nak juga tengok sebab quiet interesting..

Rizziela said...

dah hantar kat fb dah

Nurzakiah Hanum said...

:)

ieda immi said...

menarik nie ..
yg penting sendiri boleh nilai kan ;)

Cik Nur™ said...

ohh..jelas2.. :)

Kesuma Angsana said...

mmg menarik... done clik2 nuffnag yer

Shark Kay said...

konsep cam ASb..
mmg menarik..
sahrk x sempat lg nk join.
satu hari akan join nnti.

wawa syaida said...

menarik yui...nanti wawa inbox fb yui

diana said...

ramai jugak yang join ye..

lynndamya said...

wahhh menarik gak ni, ala2 saham lah ya, macam berminat pulak, tp bos tgh ade ni, ngeri lak nk men FB, nt free kita tanya yui, and thank sgt for this sharing ya :) murah rezeki yui (n_n)

J.Syazwana said...

owh yang ni. haritu ade jugak akak kat fb explain. huhuhu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

menarik mmg menarik sgt yui..apap2 nanti akak pm yui k

Cik Itah@RRP said...

ouhhh..macam tu rupanya..nanti la ye yui..kalau ada sebarang pertanyaan nanti sy pm yui :)

Deqla Manjew said...

owh.. malas boleh, rajin lagi la boleh..gitu ye? ;p

Che Rosliza Che Mat said...

ooo baru faham..

Mimi Azirah said...

Pttla rmi yg msg akak tny psl nmg nih.padahal akak xjoin pun..mcm bgus nih

Cik Muda said...

hmm hmmm.....

yui cerita dah menarik...