tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, December 12, 2013

Aplikasi monitor your weight untuk anda

Bagi mereka yang ada smartphone tu, apa kata download aplikasi monitor your weight terutama bagi mereka nak tengok berat badan, bmi, apa yang ok, berapa kg yang dah lost.


Serious suka. Kiranya aplikasi bermanfaat untuk diri ini. Lelaki & perempuan sesuai. Bukan khas untuk mereka yang diet semata-mata.


Selamat mencari & mendownload. Nak aku tunjuk contohke? Ala nanti nampak pula berat badan aku. Hahaha. Takdelah, nanti aku share juga sebab teruja amalkan diet atkins. Muahahaha!





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

15 dak comei sayang YUI:

shaFazie said...

chaiyokkk yui...
pasti boleh

Nurzakiah Hanum said...

chaiyok2

Shark Kay said...

celen berat shark kalau bleh..
hehehe..
kompom yui jeles kalau tunjuk.

BUNDA a.k.a KN said...

assalam, bunda ziarah sini...selamat berdiet..

Liza Licha said...

wahh.. diet ye yui ? hihihi..
all the best licha ucapkan

eima said...

boleh naik kan berat bdn diet atkins ni

Rosmiza Ali said...

Kena tunggu beli phone baru, bar leh donlod banyak2.. Yg skang ni x dapat nak instal byk sgt apps.. Nanti hang.. Almaklumla, henpon 2nd hand.. Huhuhu..
http://miezashaklee.blogspot.com

syakirah izwanie said...

Wah ramainya sedang melancarkan misi diet :pp

Azhafizah Md Nor said...

memory phone/card fiza dah full dah.xleh download da..kalau nak download pun kena delete ape yg ade..huhu

azizah :) said...

cayalah yui.. siap weight kauu..

Cik Nur™ said...

Laa..nape yui tak tunjuk contoh...blurkan tang berat badan tu..hehehe

Tihara said...

akak pn minat dgn atkin diet tp selalu failed :)

Nurullai Abdullah said...

Nanti akak cari... Hehe

Nisa Greennnpanda said...

xckup memory la hp sy...
kne bli memory card, huhu~...

Deqla Manjew said...

lorh...share la.. camne nk donlod tu? huhu...