tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, December 23, 2013

Kudapan ikan bilis untuk pengamal diet Atkins

Bagi yang dalam fasa induction, yang mana sebelum itu gemar berkeropok berjajan bagai, anda kena ketepikan itu semua. Harus follow & disiplin dengan apa yang telah diberitahu.


Ohoiiii! Siapa kata dengan berdiet Atkins korang tak boleh berjajan? Eh silap besar ok. 




Nampak tak stok aku untuk "jajan"? Hihih. Ikan bilis goreng sebagai penggantinya. Krup krap krup krap bila masuk mulut. Anggap sahaja itu seperti keropok sedap yang ada di pasaran.


Bila dah biasa, pasti dah tidak hairan. Orang kata mula-mula nak biasakan diri sahaja. Bukan selalu nak mengunyah pun. Stok sampingan.


* Esok GA Disember bakal dilancarkan & kejap lagi entry perkenalkan para sponsor. 




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

19 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

good moning
lama x makan nie

♥♥ Nur ♥♥ said...

hari tu dah buat...then hancusss..
ari ni kene reset balik....
tak tau lak leh jajan ikan bilis..

msredcheesecake said...

akk memang suka ikan bilis goreng rangup.... tapi nak suruh ganti jajan susah sket...heee

good luck dgn diet

Qashmere said...

Oh baru tahu. Thanks berkongsi. Boleh la berkudapan gini. *konon nak diet. Hahaha

Ann Ishak said...

tak sabar nak tunggu GA keluar :)

Myra Jay said...

Owh, dengan Atkin boleh amik ikan bilis ye? Selalu org cakap ikan bilis ni banyak kole kan?
Apapun moga berjaya ye Yui :D

Cik Nur™ said...

yui ada simpan stok dekat tempat keje tak??

Deqla Manjew said...

akk x leh la amalkan ni.. mau mcm ikan bilis plak nanti.. hihihi...

Cik Itah@RRP said...

nak join lagi la..mana tahu kut-kut ada rezeki hehe

Umie Artoqiemie said...

tapi...


jajan sangat sedap huhu

Kakzakie said...

Ikan bilis memang sedap tapi kalau kakak yg tak berdiet ni kena makan dgn nasi lemaklah baru kick:)

Zara Nurhaidah said...

dah lama xmakan ikan biliss..

shaFazie said...

nyam2...sodap tu yui... rangup2

Lynn Damya said...

Salam, wahh eh ikan bilis pon sedap ape buat kunyah2, haha..lagi2 klw sira dgn sambal, wah sedap ~ hahah

ros_reeza said...

sedap jugak kan kalau makan ni :)

IntaNBerliaN said...

sedap ni mkn ikan bising goreng rangup2 camni

Che Rosliza Che Mat said...

Sedap nie...akak pun suka..

azizah :) said...

kudap kudapan masa kecik2 dulu.. mmg sedapp!

Azhafizah Md Nor said...

pun sedap jugak yui :)