tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, December 20, 2013

Shopping di Zalora untuk terapi diri

Serious aku dah dekat seminggu rasa tertekan even muka aku nampak rileks. Pasal apa? Pasal diri sendiri. Huhu.


Jadi sebab tekanan, aku nak dapatkan terapi untuk kurangkan tekanan yang melanda diri. Memandangkan dapat voucher dari pihak Zalora, aku dah decide nak dapatkan beg. Kasut apa semua taknak sebab tak ada yang berkenan di hati.




Pilih antara satu yang sebaiknya. Sebenarnya dua-dua warna aku berkenan. Tapi itulah, nak minta pendapat para pembaca blogger pula.


Di FB nampak seperti ramai ke beg bahagian kanan. Nampak lembut sesuailah dengan muka aku yang garang ini. Muahahaha!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

16 dak comei sayang YUI:

Cik Nur™ said...

dua2 cantik sebebnarnya..!

kanan cun..! kiri pun cun...

haa..sudah..nur lak rambang mata..hehehe

Nurzakiah Hanum said...

anum suka colour terang
hehe

huny madu said...

Betul dua2 cantiklah! Tapi kalau kita suka warna kuning, sengaja nak warna yang menyerlah. Tp mmg betul la dua2 cantik, nak tgk kat zalora gak la huhu

Ayu Zan said...

ayu prefer kanan. tp pernah gak beli yg kiri tu.

Fifi Nadhrah said...

suke mustard..

Kisah Si Dairy said...

kalau beg suka cari kat luar...dapat pegang dan rasa material tu...but dkt zalora pun cantik2 jugak

Rapunzel Cikilolo said...

suke warna kuning tu...

nmpk segar...

Nory Zoulkefle said...

akak tak penah lagi shopping ngan zalora ni...
tapi best2 jugak item yang dorang jual..
kadang2 meroyan jugak nak beli...hehe

Qira said...

kuning mustard lg sesuai kakyui sebab kita remaja lagi. kena pilih warna ceria. lagipun kuning mustard ni kira universal la. pakai p pejabat nampak formal, kuar jalan2 nampak ranggi. cewah!

Afasz said...

dah lama tk shopping tuk diri sendiri, skrang shopping tuk anak je. suka beli baju baju baby byk2

jemput singgah blog sy di http://afasz.blogspot.com

Liza Licha said...

yg kanan tu .. sbb universal boleh match dgn apa sahaja. hihi

AnneRaini said...

akak xsuka kuning so warna sebelah tulah lg cantik..hehe

Azhafizah Md Nor said...

amek yang kanan yui..best dapat voucher zalora :)

Mimi Azirah said...

Akak pilih yg kanan gak.

Deqla Manjew said...

kalo akk pilih yg kaler kelabu tu.. sbb x gemor sgt la kaler kuning..heee..

Deqla Manjew said...

ehh kelabu ker kaler apa tu? haha.. yg pasti belah kanan la pilihan akak..