tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, December 24, 2013

Tempahan biskut lidah kucing area Ipoh, Perak

Aku pun first time nak mencuba. Walau nama biskut agak "kejam" sebab aku pencinta haiwan terutama kucing tapi sebab biskut comel daku relakan nak merasa. Muahaha!




Colourfull itu menarik. Yang gelap itu rasa coklat. Masuk ke dalam mulut rasa rapuh & cair. Nyummmy. Sesuai sangat nak buat santapan petang atau saat dah tak tahu nak makan apa.


Orang Ipoh, yang nak merasa sendiri biskut lidah kucing, boleh terjah FB Nurul Nurda. Bincang dengan beliau sendiri sebab ada tempat yang boleh COD.


Kek karamel pelangi beliau sangat ohsem! Must try sebab aku dah berkali repeat order.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

22 dak comei sayang YUI:

Nur Inani said...

wah.. tak pernah dengar pun biskut lidah kucing,.biasanya lidah buaya aje. hihi :)

Che Rosliza Che Mat said...

nampak sedap...

Diera Tekikushika said...

okay, nama pelik tapi macam sedap. =)

Cik Itah@RRP said...

lidah kucing? first time dengar hehe

msredcheesecake said...

fes time dengar... nap ejauh sgt...

Umie Artoqiemie said...

kebetulan blaja kat perak, boleh la order yehee.

AnneRaini said...

dari raya haritu dah berkenan dgn biskut ni...tp xde masa nak buat...betul ke sedap? terliur pulak..huhu

eima said...

penah mkn tp nama je lain .. hihi

Nurzakiah Hanum said...

macam sedap ja

Diya Hanun said...

mmg mcm lidah kucing...hehe

Deqla Manjew said...

penah mkn..tp xtau la pulak nama biskut ni lidah kucing.. haha

nanakimie said...

comelnya yg colourful tu^^

permatabiru said...

ala melepas la nk try..skrg dh dkt kg..dlu oder kek pelangi kak nurul nurda mmg sedapp..penangan dr entry yui la..hehe

azizah :) said...

memang nampak sedapp biskut ni..

Cik Nur™ said...

warna warni.. :)

Chot said...

mcm sedap je.

Sally Yatiey said...

sedapppp ni ;)

Ena's Stories said...

hahaha..nama biskut pun da pelik...

Lynn Damya said...

Wah! Langsung xpernah tahu kewujudan makanan ini....nmpk sgt menarik dan sedap! tertarik sgt~~aaaa~~

wawa syaida said...

selalu tengok kat fb biskut lidah kucing ni..colourful...tapi tak pernah try lagi

Liza Licha said...

hehe.. best ni biskut ni yui

Azhafizah Md Nor said...

teringin nak rasa biskut pelangi ni..nampak sedap je..