tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, December 06, 2013

Shawl Halfmoon Lace dari Nurul Yui Collection


Untuk lace sahaja RM 10 +
Beli di kedai jahitan


Firstime daku jahit lace pada tudung. Sebelum ini letak manik. Huhu. Oh ya gambar di atas adalah hadiah untuk pemenang Like, Share & Win di page fb daku.


Lace dijahit 100% guna jari jemari comel daku. Muahahahaha!


Kalau nak order boleh roger daku. Harga bermula RM 35 + ( berbaloi dengan jahit menjahit juga ok ). Korang boleh pilih kain jenis macam mana,  warna apa untuk kain & warna lace. Aku akan cuba dapatkan seperti yang diimpikan.


Terima kasih & salam Jumaat.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

12 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

wow rajin kan cantik

ct kektus said...

combination warna cantik !!! pandai yui. :)

Azhafizah Md Nor said...

terbaik dari yui :)

shaFazie said...

wahhh ..rajin yui nie..chaiyokk dik

nanakimie said...

pandai yui menjahit:)

NM03 said...

skang tudung ni plak femes kan

eima said...

mmg cantek ..ko mmg berbakat la dik

azizah :) said...

pandai yui menjahit.. untung pandai menjahit ni leh buat bisness :) in shaa Allah moga maju jaya yui

Deqla Manjew said...

cantiklah lace tu yui. =)

Cik Nur™ said...

cantik..kombinasi warna yg menarik. :)

IntaNBerliaN said...

rajin betoi yui ni

Anonymous said...

Salam sis. Lace tu sis beli dimana yer? :)