tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, December 15, 2013

Tiada idea dan tekanan dengan celcom!

Tiada idea nak buat entry apa
Tiada mood nak buat kerja macam biasa


Geram dengan Celcom
Ikutkan hati
Aishhh!


Nasib baik bukan atas nama aku
Kalau tidak lama dah aku telefon Celcom
Nak dengar alasan tengin apa pula kali ini nak diberikan


SMS mms masuk
Hp aku takboleh view
Pakai hp cikai sahaja
Setiap kali sms
Potong RM 1


Macam itu ke syarikat Melayu?
Geram benorrrrr rasanyaaaaa!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

19 dak comei sayang YUI:

Nur Hamizah said...

Ehehehe maxis kalau mms miza selalu tengok guna laman web je ^_^

Sally Yatiey said...

Samalah kak.. huhu

fatin wawa said...

tula.. geramkan kalau jadi macam ni.

nanakimie said...

alahai..sabar ye yui....nset nana ni terima mms boleh,nak anta tak boleh,huhu...

Azhafizah Md Nor said...

ni mesti kes yang subscribe tu kan..

LadyBird said...

sabar yer,, huhuhuhu..

Ann Ishak said...

serba tak kena jadinya ye

msredcheesecake said...

Sabar sis yui... Semua line ada problem sendiri.... Maxis pon gitu....

IntaNBerliaN said...

laaa dorang potong ke...

izan mama mia said...

akak gn beruk band celcom... huhu..menci tolll... tiap bulan bayar tapi line..kempis cembung je...jenuh nak bw pon payah..

Syazana Zainn said...

tukar digi la yui
kite pakai digi okay

celcom ni mmg tunggu masa kite nak buang heh

kYna 'cAnGgiH' said...

samelah..geram je. dengan maxis nya pun memanjang takde line. lepasni pakai tepon rumah je..haha~

IbuNoey said...

hehe..akak pun tgh geram dgn celcom nih...tapi sabar je la..

Cik Nur™ said...

sabar yea yui..mak nur pernah kena mcm ni..tp bukan celcom..maxis...mmg geram je..asal topup je hilang...

last2 mak tukar nombor...

Ibu Lala said...

Bil akk bln lepas kena by extra rm20. Tu sbb receive msg ngan mms bagai la tu. Sakit hati.

Liza Licha said...

licha pakai maxis. tapi kalau utk blogging n youtube guna internet office je. hihi

eintan nurfuzie said...

mmm.. kena tukar smart phone tuuuu

Deqla Manjew said...

dulu penah guna celcom.. pas tu x guna dah..huhu.. maxis pun bknnya bgs sgt yui..huhu..

azizah :) said...

samalah yui... celcom sellau buat hal..