tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, December 23, 2013

Senarai para sponsor GA Disember 2013 Nurul Yui

Untuk pengetahuan anda semua, esok akan dilancarkan GA Disember 2013 Nurul Yui. Alhamdulillah GA terakhir untuk tahun 2013. Dalam entry ini khas untuk daku perkenalkan senarai penuh para sponsor yang baik hati nak bagi topup pada 16 orang pemenang.


2) http://ishy77.blogspot.com/
RM 5 x 2 orang

4) http://norumara.blogspot.com/
RM 5 x seorang

6) http://www.azhafizah.com/
RM 5 x 2 orang

10) http://nusha1706.blogspot.com
RM 10 x seorang
[ topup utama ]


Total pemenang : 16 orang


Nombor 10 itu aku sendiri. Haruslah owner GA pun sponsor juga kan? Hihi. Oh ya, bagi yang nak join GA ini, anda DIWAJIBKAN untuk follow kesemua blog dan google+follower [jika ada] para sponsor.


Kenapa wajib? Sebab kesemuanya akan umum pemenang yang berbeza. Jadi anda semua kena allert dan wajib blogwalking ke blog para sponsor. Mana tahu no peserta anda antara yang menang kan?


Itulah kelainan GA kali ini. Bukan sekadar follow tapi rapatkan juga hubungan dengan ramai blogger yang lain. Best!


SILA MULAKAN FOLLOW
ANDAI ANDA BERNIAT NAK SERTAI GA 
TERIMA KASIH






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

18 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

check..

Deqla Manjew said...

ok noted.. thanks yui sudi listkan akk sebagai sponsor.. =)

wahida said...

mari ramai2 memeriahkan GA yui ini...yeayyyy!!

Nur A.Z said...

saya dh lama x online..baru blog semula harini tbe2 nampak yui dh cari sponsor..huhu sempat lg x kalo sy nak join

Cik Itah@RRP said...

nak join :)

Eza Boom Boom said...

yey.. nak join laaa ;) esok ehh?

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salamk Yui..Alhamdulilahhh,ramai yg sudi sponsor :)

shaFazie said...

ramai sponser ini...alhamdulilah..

Cik Nur™ said...

semoga dimurahkan rezeki mereka semuanya... amin..!

nanakimie said...

wah best2:)

ros_reeza said...

ok, nak terjah sekarang :)

Che Rosliza Che Mat said...

wah!! ramainya sponsor....tak sabar nak join...

Cikgu Norazimah said...

no. 10 blog not found

azizah :) said...

ok follow!

Syuhada Salleh said...

tag http://www.syuhadasalleh.my/2013/12/simple-giveaway-by-anamyhusna.html

Nurul Faiz said...

done :)

Nurfara Hani said...

dah follow semua. ade yang dh follow seblum ni.

Azhafizah Md Nor said...

Thank you Yui :)