tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, December 13, 2013

Rindu kenangan di Bandung

Musim cuti sekolah ini memang ramai buat perancangan percutiankan? Dan tak dinafikan memang ramai emel aku terutama minta senarai pertukaran & mohon tips. Daku yang tak berpengalaman mana berkongsi yang mana ku tahu.




Gambar di atas adalah ketika kami seronok bershoping di Pasar Baru. Memang rambang mata tengok kain-kain yang ada. Menyesal tak beli banyak-banyak. Muahaha!




Part paling best dalam kedai ini, sambil kami membeli, kami dihidangkan dengan makanan dan minuman. Aish jarang nak jumpa service baik macam ini!


Rasanya aku sahaja yang mampu telan Teh Botol itu. Yang lain rasa sikit lepas itu pakat tinggal. Aku? Memang aku suka cuba dan tekak aku boleh terima.


Tetiba rindu saat di Bandung. Itu pasal terjadinya entry ini.


Nak tips bagai, boleh search di blog ini & gunakan kata kekunci yang betul ya.







guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

12 dak comei sayang YUI:

IntaNBerliaN said...

sambil beli barang siap dorg bg minum yer.. wah, bagusnya kedai tu...

Nurzakiah Hanum said...

best kan bandung

AnneRaini said...

akak pun rindu bandung.tgh usha2 husband kot2 die nak bawa akak gie sana..hihi

izan mama mia said...

akak bermimpi je nak g sana...ehe

Ayu Zan said...

teh botol? mcm best je, ayu pun spesis suka cuba.ehehe

Nur Hamizah said...

Huish bestnya dapat pergi bandung. Hmm Ingat ayah pernah janji. Tapi tak apa la. Nanti miza dah besar biar miza yang bawa ayah ke sana atau lebih baik bawak mereka ke mekah dan madinah :')

Pha Is said...

pernah dengar kat sana ada teh botol. masa 1st time dengar, rasa lawak je minuman tu..

Azhafizah Md Nor said...

kalau rindu,set the date yui pergi bercuti lagi..waa.memang rindu nak bercuti kan..

wawa syaida said...

bagusnya servis...macam sedap tengok air tu

azizah :) said...

yui.. kalau pergi bandung lagi kasi tahu yer..hehee

Cik Nur™ said...

xpe yui..lepas ni boleh pegi lagi...bila tgk yui minum teh tu, rasa teringin gak nak minum..hehehe

Deqla Manjew said...

mmg kita akan rindui setiap kenangan manis yg berlalu.. akk pun rindukan kenangan masa gathering GSF kat melaka.. hmm...