tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, December 19, 2013

Perancangan untuk GA Disember 2013

Macam tak percaya dah bulan 12. Macam tak percaya yang awal tahun aku ada buat entry bagitahu setiap bulan untuk tahun 2013 akan aku adakan GA simple. Alhamdulillah. Hampir ke penamat.


Jadi, untuk GA terakhir atau sebagai penutup tahun 2013, nak buat kelainan sikit. Nak buat benda mudah itu pasti.


CADANGAN YANG BERMAIN DI FIKIRAN :

1) Hanya topup sahaja untuk para pemenang. Tiada urusan pengeposan, tiada unsur lambat, tiada unsur tenggelam timbul.

2) Mencari 12 orang pemenang sempena 12 bulan untuk setiap tahun

3) Jika ada sponsor contohnya 5 orang ( 1 sponsor x 2 orang [RM5] ) dan setiap sposor akan umum 2 pemenang. Bermakna semua peserta akan blogwalking ke blog para sponsor { in case ada sponsor }. Dah macam game pula, huhu. Blogger yang nak sponsor, inform daku ok.

4) Jika tiada sponsor? InshaaALLAH tetap dijalankan


Itu cadangan. Ulang sekali lagi cadangan. Doakan rezeki aku lebih untuk bulan ini. Sebagai tanda menghargai anda yang selalu support blog picisan & selalu isi tabung Nuffnang.


Doakan cadangan ini menjadi realiti. InshaaALLAH.


ENTRY BARU SCROLL BAWAH




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

19 dak comei sayang YUI:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Yui...tahniah nk buat GA lg!!..

^^eKaTiKaH^^ said...

kali ni mesti join. hehe

Azhafizah Md Nor said...

ohh..sponsor topup je eh..boleh jugak ni yui :)

Mimi Azirah said...

lg senangkan yui

Ayu Zan said...

wowowowo..best... :)

Cik Itah@RRP said...

a'ah kan yui..hadiah paling senang la topup..tak perlu pos mempos bagai hehe..rasa macam nak jadi sponsor la pulak :)

Nurzakiah Hanum said...

insyaallah smpt anum join

lizz said...

waaa bestnyer...

Deqla Manjew said...

wahh GA lagi.. ok apa hadiah topup.. jimat duit wat beli topup...hihi..

Qla Ndhrh said...

Kak yui saya nak jadi sponspor topup RM5 (celcom/maxis)x1 boleh ? Kalau boleh inform yaa ? ^.^

adrianna syaz said...

Mau join hehe

azizah :) said...

harap2 sempat join..

ros_reeza said...

moga berjalan lancar urusan tu Yui.. ;)

nanakimie said...

hihi,tula bagi topup senang kan yui,thru cimb clicks pun boleh:)

BUNDA a.k.a KN said...

semoga tercapai hajat...sebelum penutup tahun 2013 ni...

E'in said...

yeayy!!! yui nak wat GA lg.. :)

fatin wawa said...

semoga berjalan lancar GA yang dirancang.. :D

zulhilmi tempoyak said...

bunyik menarik...

ada tak GA utk orang malas taip macam saya ini.. heee

Cik Nur™ said...

akan cuba menjoinkan diri.. :)