tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, December 09, 2013

Cek Nuffnang ke-4 selamat ditunaikan

Alhamdulillah cek selamat sampai minggu lepas. Petang Khamis terus pergi ke bank. Hari Sabtu pagi dah nampak dalam akaun Maybank. Boleh bawa keluar. Cepat juga ya.



Ini contoh resit yang akan keluar


Saat tengah "sesak" datang bantuan dari segi lain. Bersyukur sangat. Amaun tak besar mana tapi cukup buat belanja seminggu lebih. Hihi.


Siapa kata berblog membuang masa? Ada juga faedahnya kalau kita pandai gunakan.


* Baru sedar lama CPUV baru tidak menyinggah




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

23 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
singgah pagi isnin

Kenit Cinonet said...

alhamdulillah marbeles nuyui! (^_^)

Maria Firdz said...

Alhamdulillah.. rezeki smbilan berblog kan.. :)

- said...

alhamdulillah..rezeki...

btol tu yui.. kalo sesak2 tu..ada la gak bantuan lain dtg kan..kan.. alhamdulillah :)

Rizziela said...

saya baru 1x dpt cek dari Nuffnang.. skg ni usaha ajerlah untuk 2nd cheque.. bila dapat..rasa bestnya..walaupun x la banyak mana amountnyer kan

intanfirdaus247 said...

tahniah yun

Sally Yatiey said...

Alhamdulillah..

Qla Ndhrh said...

Kak Yui ajarkan cemana nak guna nuffnang nie. Nuffnang saya tak gerak-gerak :(

nanakimie said...

alhamdulillah...nana nya pun da selamat sampai:)

Deqla Manjew said...

alhamdulillah..rezeki2.. baru tau full name yui.. hihi

Mar Mansor said...

ramai y dah dapat check nuffnang yek..tahniah..

Cik Itah@RRP said...

alhamdulillah,,
sama la kita yuii..tak dapat cpuv baru :( isi tabung sekali :)

adrianna syaz said...

Alhamdulillah..rezki yui :)

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah..congrats Yui!

Nurfaezah Abdullah said...

Alhamdulillah :D

maybe i should do something camne nak generate $$ from blog while masih menganggur ne hihi

azizah :) said...

tahniah yui..murah rezeki!

IbuNoey said...

al-hamdulillah,rezeki..;)

Cik Nur™ said...

alhamdulillah..murah rezeki yui.. :)

Nurul Faiz said...

tahniah.. rezeki jangan ditolak :)

Nisa Greennnpanda said...

congrats yui...
sy xpnah lg cashout, huwaaa....

Nur A.Z said...

wau seratus lebih..banyak tu..semoga banyak lagi cpuv melekat lg..:)

ZaloraTeamMY said...

Salam daripada Zalora Malaysia,
Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.
Pihak Zalora Malaysia begitu berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama pihak anda. Sila email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my

^^eKaTiKaH^^ said...

alhamdulillah, rezeki. hehe. kite pernah merasa