tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, December 21, 2013

Pembersih muka Safi sari susu manggis

Sekarang aku guna pembersih muka sari susu manggis keluaran Safi. Daku masih setia bersama Safi. Sebelum ini pakai Safi Rania Gold [ bajet lebih sikit ]. Pun sangat sesuai dengan kulit.




Nak bagitahu aku suka bau pembersih muka manggis ini. Macam rasa nak telan je bila cium baunya. Macam bau coklat. Best! Harga pun murah.


Korang pakai jenama apa untuk cuci muka? Atau guna sabun susu kambing? Best juga tu. Original.






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

23 dak comei sayang YUI:

Puan Ezy said...

saye gune pencuci muka safi jgk..
hnya safi yg sesuai ngn kulit saye

Ena's Stories said...

Mesti muka nuyui dah semakin bersih dan segar kan...

Kakzakie said...

Barulah kakak rasa ini Yui sebab kakak belum pernah nampak lagi..

Kalau dah sesuai teruskan aje.

atien zuraidah said...

Baru first time tgk ni,packing pun menarik bau coklat lg.hihii..akak guna Royal..

Nur Hamizah said...

Dulu pernah pakai safi. Tapi sejak-sejak ni berhenti pakai produk itu ini. Cuma hanya pakai produk tiada peganti dan lebih baik daripada pembersih muka lagi membersihkan dari segala kekotoran malah memberikan sinaran nur cahaya Allah, iaitu Wuduk. ^_^ Subhanallah. Waallahu A'lam.

nurul nadia said...

kita guna collagen plus vitamin e je ^^

nurul nadia said...

kita guna collagen plus vitamin e je ;D

adrianna syaz said...

Sya pun pakai safi yui..yg timun pnya..mmg sesuai dgn kulit muka :)

Cho Zila said...

Safi suci lagi bersih

Tihara said...

akak pakai fair n lovely je tapi safi pun penah pakai ok..
kekadang tenyeh limau nipis kat muka
bagi hilang minyak :)

Eika Ekmal said...

Saye guna yg ni jugak . Bau manggis . Kulit pun dah x bermnyak .

azizah :) said...

waahhh manggis pulak! menarikk!

jijah pakai macam2 brand.. safi, fair n lovely la..hahaha

msredcheesecake said...

Cuci muka guna air je....kalau rajin guna cleanser...

Cik Nur™ said...

tggu yg gamat tu habis..baru nak beli ni..hehehe

ros_reeza said...

tak pernah cuba safi.. wahh dah ada yang manggis.. dapat bayangkan bau dia yang harum tu :)

Mimi Azirah said...

Pencuci muka akak guna sabun susu beras dnars..

ilaasuhailaa said...

ila setia dgn safi je tapi yg manggis ni tak pnh jumpe lagi.. :)

adyna said...

Guna blk safi , ni mmg mampu miliki , Akak amik yg gamat , yui kdai clever green enterprise tu dkt hotel MH dia area business centre yg baru tu ;)

Deqla Manjew said...

wahhh safi dgn produk terbaru ker ni? akk dari dulu setia ngan safi hijo tu jer.. ;)

Lynn Damya said...

Salam, wahh mcm sedap je kan bau coklat, hihi..sy klw safi, guna yg losyen badan dia tu, wangiiii sgt!
utk produk muka, sy stay dgn Nivea..hehe :D

Ibu Lala said...

X pernah guna lagi.

Che Rosliza Che Mat said...

akak guna perbersih natasya..

Azhafizah Md Nor said...

waa manggis pulak ye..Fiza pakai Essenseri bau lemon tu :)