tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, December 10, 2014

Baju sebagai pengapit di KL

Aku dah bagitahu ada 2 kenduri sahabat baik dimana aku jadi pengapit. Satu tak jadi, yang di KL inshaaALLAH jadi. Bakal pengantin dah merayu bagai dekat aku. Hahahaha. Jangan risau sayang, i datang.




Inilah bajunya. Bakal pengantin beli kain ini di Jakarta. Aku hanya perlu siapkan ikut design aku nak. Pilihan aku yang simple sudah memadai.


Upah RM 100
Kalau ada nak tempah boleh roger


Moga segala urusan sahabatku dipermudahkan. 




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

9 dak comei sayang YUI:

Ujie said...

sweet color baju.
sungguh2 tu dia nak soh jadi pengapit, siap belikan kain bahan.

Liza Licha said...

yang simple tu la paling cantik yui :)

Nurzakiah Hanum said...

cantik

Ann Ishak said...

semoga majlis berjalan dengan lancar nanti :)

IntaNBerliaN said...

cantik warna peach ni

eima said...

pas ni turn yui plak kan ...asek die je tau jd pengapit hihihi

lynndamya said...

Salam, wah cantik! tp klw sy mmg tak terpakai, sbb lace itu buat ia nampak ladies sugguh, haha

anamizu said...

wahh soft je kaler die. pastel pink gittew hehe

QUEENPINK said...

Cantik baju :)