tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, December 19, 2014

Resepi Bergambar : Kuah Laksam



sumber : Resepi Ringkas


Layan sungguh bila makan di petang hari. Nanti aku share resepi buat laksam. Ini kuah sahaja. Sebelum ini aku pernah makan dengan spagheti, sedap juga! Kira kalau malas nak buat laksam, gantikan dengan lain.


Nikmatnya berbezalah sedikit sebab dah di olah. Ye dak?


Selamat mencuba.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

Nur Inani said...

sedapnyaaa laksam :)

AnneRaini said...

arghhh sedap...lagi2 kalo cili die tu pedas..layan.

Nurzakiah Hanum said...

nyum2
bleh try

eMMe said...

kalo makan dgn spegetti tu cam laksa johor yui.. kan..

eima said...

last mkn bulan posa ari tu MIL rajin buat .. hmmm indunye ...sedapnye .... fav fahim juga ni

Diana Rashid said...

akak pun suka laksam..kalau pi pasar malam 2 bungkus wajib akak punya..hehehe

Ann Ishak said...

bole ek makan dengan spagheti :)

ecah khalili said...

Laksam..peberet ni.,tapi kalau makan ngan spaghetti xpenah rasa lagi..kalau buat sndiri xlarat nak mnggulung laksam tu..beli je y dah siap..hihi..

anamizu said...

wahh bes nih! feveret ana hehe

Myra Jay said...

Peberet akak ni laksam..hehehee