tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, December 23, 2014

Kali terakhir sebagai pengapit

Sebenarnya tak terfikir nak jadikan ini kali terakhir tapi itulah, kadang kita cakap macam itu, tak jadi gitu pun. Tapi memang harap aku jadi pengapit dan ini kali terakhir. Tak berapa suka jadi pengapit, hahahaha.



Tulisan selamat datang dariku (buruk!)


Umur dah 26 tahun, rasa diri dah tua nak jadi pengapit bagai walaupun masih bujang. Lepas ini nak jadi pengantin pula. Bila? Bila sampai masa dan ada jodohnya. Ewah jawapan artis! Hahahaha.


Tunjuk satu gambar dulu. Banyak di FB tapi kat blog lebih banyak aku boleh pokpek. Mehmeh.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

17 dak comei sayang YUI:

lynndamya said...

Salam, haha sy xpernah jd pengapit, dan xnk jadi pengapit sbb segan..haha cantiklah baju yui, pink dia mcm terang tp tetap soft..suke! suke! :D

Nurzakiah Hanum said...

x lama dah

Liza Licha said...

cantik kaler baju yui :)

Nur Inani said...

kita tak suka jadi pengapit. hhhah. sebab kena buat muka manis sepanjang masa. hahah :P

J.Syazwana said...

ehem ehem. macam maksud tersirat je :D

mun said...

kak moon xpernah jadi pengapit...hehehehe

yui...lawa baju..

zazanizam said...

ehemmm dah tak lama la tu hehe. cantik bju yui pakai soft je.

Diana Rashid said...

selagi belum kawen kumpul duit dulu Yui..nanti lepas kawen boleh hidup selesa sikit..

Lynn Hamzah said...

x lama lagi jadi pengantin yer...

Mila Hilas said...

kurus sgt da dia.jeles je rsa hehe

ainasuhana said...

penat jadi pengapit ni..

Najib Ariyan said...

okaylah tu jadi pengapit... lama2 tak canggung naik pelamin... kalau jadi pengantin nanti boleh sound pangapit kalau buat silap... orang lama kan...

Ezy Loy said...

comel pengapit ni.. hihi..
nt jd pengantin plak..
=)

tiga lalat said...

Salam. Hee kahwin seronok tau xper.

AnneRaini said...

bila cik abg dah hntr rombongan..hehe

CT Humairah said...

eh eh 26 ke hehehe akak nuyui laaa ni :P bhahaha confiden je den bahasakan diri kakak.. okay okay panggil nuyui ajelah eh hehehe

Azhafizah Md Nor said...

lepas ni orang lain pulak jadi pengapit untuk Yui :)