tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, December 15, 2014

Penat

Fuhhh, giler malas betul rasa pagi ini
Dah siap, boleh pula set alarm lagi 15 minit
Sambung lagi tidur
7.35 pagi baru gerak


Bukan tak tahu ambil masa lebih kurang 45 minit nak sampai pejabat
Buatnya tayar pancit, nauzubillah moga dijauhkan
Tapi kena juga beringat
Kita tak boleh leka


Penat sangat
Petang semalam baru sampai dari KL
Kemain jadi lagi tragedi tak boleh blah di Kl Sentral
Naya wei naya
Nasib baik naik bas dari Pudu semalam alhamdulillah ok


Jadi, mood sekarang adalah PENAT
Kena ambil mood perlahan-lahan nak cover rasa letih







guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi :)

eMMe said...

klo penat..rehat yui.. tu je sbnrnye ubat dia...

eima said...

nanti cite pe jd kat kl sentral tu ...

la nape tak cuti je ... cuti la klu dah letih .... bahaya la bw moto letih2 gitu ..

Nur Inani said...

habes kerja nanti boleh sambung rehat. heheh :)

Liza Licha said...

mlam ni tidur awal ye yui :) kena recharge balik energy

Liza Licha said...

mlam ni tidur awal ye yui :) kena recharge balik energy

Ann Ishak said...

takpe, da sampai office nanti mesti ilang penat travel semalam...penat wat keje pulak :)

lynndamya said...

Salam, haha samelah...kalau terasa mcm penat dan malas betul pepagi tu, dah siap pun boleh layan tidur kejap..hehe

anamizu said...

letihnye prjlanan jauh cmtu pstu dugaan pulak lagi ye Yui..

Azhafizah Md Nor said...

kalau dah penat memang tak terlarat kan yui..