tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, December 30, 2014

Masam manis blog di tahun 2014

Rupanya dah nak menghampiri penghujung tahun 2014. Rasa sekejap masa berlalu. Sesungguhnya masa tidak menunggu kita tapi kita yang kerap terkejar masa.


Berbicara tentang masam manis blog sendiri di tahun 2014, aku ringkaskan sebaik mungkin. Saja untuk buat kenangan. Boleh gitu?


Masam blog 2014

1) Pernah "mendiamkan" diri sebentar dari sebarang update
2) Menang voucher RM 100 dari XXX tapi kod diberi tidak valid oleh XXX itu sendiri dan akhirnya diam menyepi
3) Tidak pernah menganjurkan GA ( tahun 2013 setiap bulan ada )


Manis blog 2014

1) Ditawarkan untuk membuat review & mencuba sendiri service
2) Memenangi beberapa hadiah untuk GA/segmen
3) Cashout Nuffnang


Nampak sikit tapi ini yang terdetik di fikiran. Apa yang paling best, bila mendapat ramai sahabat maya yang memahami diri kita walhal tak pernah berjumpa. Ada yang sangat supportive saat kita jatuh.


Terima kasih semua. Terima kasih untuk masam manis, pahit manis di tahun 2014 ini.


Setiap apa yang berlaku mengajar kita erti sesuatu.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

9 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi :)

nor nazliana said...

alhamdulillah semoga 2014 membawa byk makna bg kita semoga 2015 rezeki anda murah alhamdulillah..

lynndamya said...

Salam...wahh tahun 2013 tiap2 bulan ade GA?? Best betul, hihi
and ya, setuju dgn point yg yui bold dan besarkan tu...sy rase benda tu juga..looks like stranger g hari2 bace blog kita pun dah ala2 memahami kita, pdhal xpenah kenal dan bersua muka pun. Best kan (n_n)
Smoga maju jaya dunia akhirat utk yui pd 2015 nt. InsyaAllah, amin~ :D

Nur Inani said...

yang masam masam tu boleh kita ubad tahun depann jadikan manis. hee :D

zazanizam said...

sekejap je kan yui.. pejam celik dh nak masuk thun baru. semoga apa yg dimpikan terlaksana thn depan. yg masam tu jgn masam sangat k hehe.

Rapunzel Cikilolo said...

hehehe.

semoga sukses tahun 2015

Ann Ishak said...

selamat tahun baru 2015 nurul
semoga tahun baru ini memberi sinar bahagia dalam hidup kita :)

tiga lalat said...

Salam. Hee semoga tahun baharu 2015 lebih banyak yang manis.

Azhafizah Md Nor said...

moga tahun baru lagi bertambah yang manisnya dalam blog Yui ni :)