tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, December 06, 2014

Resepi Bergambar : Carrot Cake Bujang

Siapa suka kek lobak? Aku suka. Lagi best bila buttercream lemak selemaknya. Ada yang jual tak berapa best. Kek pun keras.


Sumber : Resepi Ringkas


Nahhh! Ku kongsikan resepi mudah. Bahan yang mahal tang creamcheese. Yang lain-lain biasa saja. Kalau takut buat kek tak jadi, korang bahagikan kepada 2 bahan di atas. Sekurangnya tak jadi takdelah menyesal tak sudah. Hahahaha.


Wahai mood, segeralah kau ke hati ini. Agar diri rajin untuk mencuba segala resepi yangt telah dikongsi. Huhu.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

7 dak comei sayang YUI:

anamizu said...

haishh meleleh air lior tgk Yui share resepi2 begambor hehe

Emy said...

Saya juga kumpul resepi..tapi bila nak masak resepi tu tau la bila...huhuhu

QUEENPINK said...

minggu lepas,queenpink buat carrot cake :)

Rapunzel Cikilolo said...

aku suka kek lobak bukan sbb lobak. sebab kacang-kacang die. hahaha.

Ezy Loy said...

bru dpt resepi kek lobak kukus dr fb..
nt nk try buat..
hihi

ziezah.com said...

suka save resepi2 yg ada kat RR tu.. tp nak buat xtau la bila..hee

Azhafizah Md Nor said...

teringin nak buat tapi ntah bile..huhuhu