tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, December 12, 2014

Majlis perkahwinan sahabat baik, Atiqah

Oh so sweet korang laki bini tiqah & mail. Serious aku suka tengok gambar-gambar korang. Terus aku berangan adakah aku mampu seperti itu. Hahahaha.




Buat Tiqah & Mail
Selamat pengantin baru
Semoga kebahagian hingga ke hujung nyawa
Moga ALLAH permudahkan segala urusan




Saja aku coretkan di blog ini untuk kenangan sebagai sahabat baik antara kita. Lepas ini, sukarlah nak "berfoya-foya" sebab ada syurga yang terlebih dahulu didahulukan. Ehehehe, gurau saja!


Tahniah sahabat!


Esok seorang lagi sahabat baik kahwin. Minggu depan pun seorang lagi. Tahniah tahniah.






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

7 dak comei sayang YUI:

Ezy Loy said...

lawanya pengantin!
selamat pengantin baru dan tahniah utk kawan yui tu..
=)

Nurzakiah Hanum said...

tahniah :)

lynndamya said...

Salam, haha tahniah utk kawan yui..
*mcm mane lah aku bila kena shoot wedding nanti, segan pula..haha

Nur Inani said...

tahniahh untuk kawan yuii :)

anamizu said...

wahh tahniah utk kwn Yui! canteknye dorang begambor. sempoi je nengok. ana pon sllu dok fikir entah cmne la time ana nti kikiki

QUEENPINK said...

Congrats untuk sahabat baik :)

Azhafizah Md Nor said...

Tahniah untuk kawan Yui..Semoga berbahagia hingga ke syurga :)