tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, December 03, 2014

Pembayaran BR1M 2015

Pastinya ramai dah terima surat untuk kemaskini BR1M kan? Aku dan abah pun dah terima minggu lepas. Cuma belum kemaskini secara online lagi.




Tempoh kemaskini hingga 31 Disember 2014 sahaja. Jadi, jika ada masa terus buat untuk elak masalah lupa.


Individu bujang akan dapat sekaligus manakala bagi yang berkeluarga akan dibayar secara berperingkat.


Aku layak terima BR1M sebab gaji tak tinggi. Bersyukur dapat RM 350 walau kos sara hidup lebih tinggi dari itu. Duit itu sudah ada perancangannya  =)




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

AnneRaini said...

syukur rezeki tu....akak mmg xdptlah sbb dah kawen..

CikSiti said...

Salam..
untung dapat BRIM.spend wisely=)

Diana Rashid said...

Akak nak check untuk mak dengan adik akak je...tapi asyik error je..ramai sanat kot yang nak semak..tunggu hujung2 nanti la..ehheh

eima said...

ALHAMDULILLAH TAHNIAH .. KAMI TAK LAYAK ... HUHUHUHU..LAYAK BYR CUKAI JE

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yui,
akak pun baru try register
sebelom2 ni dapat
tapi last year tak dapat pulop
maleh buat rayuan he3
ni try register semula he3

lynndamya said...

Salam, haa smlm try asyik server down je, gigih ramai sgt yg nak update juga agaknye, hehe..Alhamdulillah..cuma dpt 3x pula, klw dpt sekaligus boleh terus save dlm ASB..hukhuk~

Azhafizah Md Nor said...

dah settle kemaskini..harap takde masalah nanti

anamizu said...

tu la ana pon baru setel tlg updatekan utk abah & adik bradik lain.. moga tahun ni masih layak :)