tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, December 24, 2014

Idea photobooth majlis anda

Sekarang ini kebanyakan majlis terutama majlis perkahwinan mesti nak ada tempat untuk photobooth. Tempat korang lepak nak ambil gambar sebagai kenangan.


Ini contoh photobooth yang kawanku tempah. Dari mana tak pasti tapi harga tak lebih RM 200 sebab takde props.



Board beli sendiri dan tulisan itu adalah tulisanku



Sorry sayang, tulisan tak lawa!










Simple kan tapi tetap menarik! Bila tengok barang-barang yang ada, rasa sendiri boleh buat. Terus terfikir nak buat bisnes photobooth. Tapi memandangkan diri sendiri naik motor, tang mana nak campak benda-benda ini.


Berangan dulu tak salahkan? Hehehehe.




Gambar hanya menggunakan kamera hp Asus Zenfone 6 sahaja.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

14 dak comei sayang YUI:

Ezy Loy said...

xpe berangan dulu..
insyaAllah impian akn jd nyata..
=)

AnneRaini said...

bagus dah idea tu... untung budak2 skrg kawen mcm2 ade...rasa mcm nak kawen lg sekali..eh..hahahaha

Nur Inani said...

cantik lahh photobooth tu. simple tapi awesome :)

zazanizam said...

time kite dulu takde huhu.. okla tu berangan lama2 jadi kenyataan. In Shaa Allah

Lynn Hamzah said...

cantik photobooth nie...

lynndamya said...

Salam, kannn! mmg tefikir juga nak buat bisnes photobooth! :D

Nurzakiah Hanum said...

macam2 design kan

Ibu Lala said...

Cantik cantik.

Diana Rashid said...

Dia buat bisnes ke yui??bagus nya...cantik pulak tu..

CT Humairah said...

yup skarang orang dok berlawan lawan nak buat photobooth cecantik. ikut kemampuan apa adanya heheh.. tapi dengan budget rm200 and dpt cantik macam dalam gambar okay sangatlah tu. tip top dah..

anamizu said...

sempoi & smart la tema kayu heehe. berangan boleh jd kenyataan nti hehe

ziezah.com said...

cantiklah photobooth ni! leh sesiapa tiru idea ni

Azhafizah Md Nor said...

mana nak beli board tu ek..cam cantik je photobooth camni

Eca Dwinky Asha said...

xpe xpe..berangan dulu.hehehe.eca pun nak buat tpi modal xbrapa nak ada =.="