tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, July 25, 2012

WW 55 - Cashout Nuffnang kena reject



nota kecik yui
Takpe, first time kena
Silap sendiri juga
Cuba lagi ^__^




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

25 dak comei sayang YUI:

IntaNBerliaN said...

nape kne reject?.. ni cashout yg pertama yui kan...

are_lin@yu said...

ada jugak erk kean reject..huhu..kenapa ya yui?salam 5 ramadhan ;-)

asfira aminuddin said...

wah bestnye bole cash out nuffnang! :) lepas ni cuba try cash out lagi eh. technical error kot.

Saya Disini said...

aik..nape kene reject

Eza Boom Boom :) said...

Kenapa leh jadi macam tu dear? :) takpe, try lagi nanti.. ^^

Nyue said...

asal kne reject...ishhh....cuba ag :)

Eza Boom Boom :) said...

p/s: dear, eza pun guna google chrome. Senget ke mana eh?? kiri ke kanan?

nanieybarnieylurviey said...

bru thu yg cashout pun boleh direject.. kenapa eh?
slm 5 ramadhan :)

KY said...

alooo...kenapa pulak, ada kesilapan dimana2 ke

ayut said...

kna reject?plak..npe ek?

azizah :) said...

eh..tak pernah jijah dengar lagi kena reject nuffnang.. salah kat mane tu yui.. takpe..nasib duit ada balik kan..

shida'R said...

hehhee..ok lah cmtu sng keje bt balik sperti bisa tp verify dulu name payee yer syg :)

Cik Anita said...

lah..reject? kenapa eh?? ada problem yg Yui dah buat?

Eca Dwinky Asha said...

boleh pulak ye kena reject......

Cik Muda said...

banjew buka puasa...!!! hihihihi~

nur anis said...

cuba lagi ye..duit raya tu..=)

Wanieys said...

naper yui kene reject ni

Kesuma Angsana said...

reject sbb apa pulak !

Myra Jay said...

Kena reject kenapa ye?

At least leh jadi panduan untuk orang lain, tapi naseb baik dikredit semula ke akaun..

hatiku berwarna warni said...

bergurau pulak en nuff ni..

fieda said...

la..kalau tak dapat dah hujung bulan ni..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

takpe2 kalau tak reject kita tak tahu pe yang kita salah kan? mana tau rezeki nak raya nanti dapat :)

Aishah Jahirah said...

duit puasa n raya ye yui...sbb binti je eh...kena sama macam dlm IC sebijik kot.

Noraim said...

kenapa dan kenapa?

chayokk, cari jalan nak setel ye.

selamat berpuasa :)

aTy _faRed~ said...

lame tak cek..tetibe rase nak bukak..kot2 ade duit raye ..;p