tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, June 27, 2016

Alexandra Lacey dress by Minaz

Haritu jalan-jalan kat group FB, terpesona pula dengan dress ni. Jangan tanyalah hakak hafal ke nama setiap keluaran. Hahahaha. Tau minat, beli. Tak minat, cari lain.


Owner asal letgo NWT lagi. Saiz di tag XL, tengok ukuran macam sesuai dengan aku tapi sayangnya bila sampai, kat tangan nampak longgar, pinggang pun. Eh ni bukan nak habaq che' kurus ke apa, kiranya che' kena cuba yang saiz L pulak.




Udah tanya tailor katanya boleh alter. Haaa, tengokla nanti cmne. Kalau rasa nak alter kita hantar. Kalau tak, kita jual balik.


Ke ada di antara korang nak beli Alexandra by Minaz ni? Heeeee.





Tengok yang biru ni pun cantik. Udaaaaaahhh!!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

9 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

nampak cantik

Ezy Loy said...

cantik jugak dress tu..

Miza Idgihat said...

Lawanya.. Saiz miza xl tu. tapi takut pulak nak beli sebab miza ni tinggi orangnya. 171cm. Muat tak agak-agak? Takut senteng pulak baju tu nanti ^^"

MG schmidt said...

yg biru tu tgn dia ropol2 cmtu nnti termasuk dlm kuah kacang mse rya t ...hehe

Petak Bunga said...

dress buat raya ke?
cantik gak lace2 ni..

YattAkasah said...

suka koleksi rye minazzz. tpi mhal sngtt huwaaa

orked violet @ SYA said...

sya tengok pon taw besar yui!

kalau sya, better jual balik. kuasa sangat nak alter2. huhuhu
dah jadik bpe lak cost die.

Siqah Hussin said...

Yui suka minaz ek? Lawa lawa koleksinyaa..

Athirah Diyana said...

tak pernah lagi try beli baju kat Minaz