tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, June 18, 2016

Biskut Yui vs Famous Amos



Belah kiri : Biskut Yui
Belah kanan : Famous Amos

Dua-dua sedap !!


Saja nak buat perbandingan
Lalalalaa
=___=


RESEPI : BISKUT CHOC CHIP 




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

9 dak comei sayang YUI:

Jamil Hashim said...

sedap tu..

AinAthirah Anuar said...

jap ni sarkastik ke apa ? mmg warna dia ka rentung tu ? Okay ain konpius

Ahmad Hasif said...

jadi biskut mana yang sedap? famous amos la eh? hehe

Blogwalking Sini, jom baca artikle tutorial ini

Cara Betul Untuk Memasang HTTPS di blog article...

Rapunzel Cikilolo said...

rajennye yui dh mula buat kuih raya

:)

Siti Nurzafirah said...

hahahaha... rasa dia ???

Afif Rayyan said...

Dua2 sedap.. nyum2

Siti Yang Menaip said...

apakaaaah perbandingannya ?? hehe.. nangeh famos amos lepas ni =D

lyannanuuur said...

eeee sis tak open order keeeee, meh laaaaaa nak rasaaaa

sabariah razali said...

tahun lepas Saba nk try jgk buat famous amos ni..tp jadi mcm yg yui buat yg gelap tu..tpkan saba buat 1balang je..1malam dh habis xsempat nk raya pun..ekekeke..nampak xcntik tp sedap giler..