tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, June 23, 2016

[Review Peribadi] : Sleek Matte Me

Tak taulah pasal apa aku gemar plak dok try benda itu benda ini. Tapi lipstik jela tak kisah jenis liquid or apa. Yang penting bukan jenis berkilat. Itu che' tak gemar. Huuuu.


Kalau sebelum ada 4 batang Anastasia [ rujuk entry bergambar ] laa ni pilihan hati jenis ini plak. Memang tak menyesal beli. Best sangat pakai!


Yang ini serius aku suka. Tak lembap dan senang pakai. Nak cuci pun mudah. Harga pun sangat berbaloi. Fuuhh, banyak dah koleksi. Stop beli. Hahahah. Boleh percayake?







guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

9 dak comei sayang YUI:

Murni Alysa said...

akak pon baru beli sebijik mcm ni..tapi pasar malam punya jer..hihihi

AinAthirah Anuar said...

Yui beli dkt mana? See ? hahahaha takboleh nmpk mcm2 ni :( addicted!

Siti Nurzafirah said...

kalau rajin pakai, tak pa..

Nurzakiah Hanum said...

cantik

anis abdullah said...

Kenot stop kenot......

Nadia Johari said...

raya ni pakai gincu baru..ehhee

Athirah Diyana said...

ala janganlah terus menggoda utk sy beli pulak. haha! btw suka warna yg bawah tu. cantik!

orked violet @ SYA said...

yui!
kite cari yang silky girl kan, sold out manjang yang code kite nak tu.
uwaaaaa

Siqah Hussin said...

Mana nak cari ni yui? Tak pernah nampak pun.. Nak try jugak!