tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, June 28, 2016

Sampul Raya 2016



Tahun ke-6 dapat sampul raya free aje. Wakakakaka. Jimat duit. Eh, lagipun kalau shopping pun kadang dapat juga sampul raya. 


Berbalik pada tajuk,
Ini rupa sampul untuk tahun 2016. Mak, abah dan adik-adik aku confirm akan dapat duit raya dari aku. Dah kerja, bagi deme merasa sama walau tak banyak mana. Heeeee.


Untuk sepupu, saudara & yang mai umur bawah 12 tahun biasanya aku akan hulurkan duit raya dalam sampul ni juga. Yelaaa, dah kata dapat free. Hahaha.


Duit raya masuk dalam tabung takpun tukar beli emas ya. 




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

5 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

Ana Fatihah said...

Sahabat blogger yg umur 20 thn ke atas dapat jugak tak awak? Hihihi
*gurau*

Jamil Hashim said...

Jm ada can tak nak dapat ?

anis abdullah said...

kita dah tak kerja tak dapat free dah..tapi tahun2 lepas punya masih banyak berbaki..pakai jelah

orked violet @ SYA said...

sya so far dah kumpul sampul banyak dah.

isik dalam je tgh kumpul lg nih. :P