tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, June 20, 2016

Popcorn yang tak kena dengan tekak

Ini cerita lama sebelum puasa lagi. Sebenarnya aku suka sangat popcorn kat TGV yang caramel tu. Harga boleh tahan tapi setanding dengan kesedapannya.


Adalah satu malam tu tengok wayang dengan budak rumah, nak beli popcorn caramel deme kata sekarang tukar ke green tea. Hampa sangat rasanya last-last cubalah popcorn moo ke apa ntah yang ada gambar lembu tu.




Nampak kuning cantik aje kan? Tapi maaf sangat tak kena dengan tekak aku. Tak habis pun sebab kurang sedap. Lagi sedap yang biasa.


Huuuu pasni kena beringat, aku taknak beli jenis ni lagi. Nak CARAMEL juga!!





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

ye la kan kalau x kena ngan tekak kita memang x hbs la

Lynn Hamzah said...

hihihihi...nak caramel jugak...

eima said...

rasa hat ori jg sedap ....

Macy Humaira said...

macy memang suka caramel je.. even kari pn xsuka.. so kalo tgk wayang pn g gsc sbb popcorn ok. hihi

Siti Yang Menaip said...

depa nak inovasi la tu green tea bagai.. tapi dak sedap =P

Siti Yang Menaip said...

kalo da popcorn tu elok yang caramel biasa jela.. xyah tukar..

Ibu Lala said...

Karamel jugak yg sedap.

Siti Nurzafirah said...

warna dia cantik.. tak sedap ea?? huhuh

AinAthirah Anuar said...

Tgok warna pun hmmp. Chatbox yui takleh bukak kenapa T_T Ain singgah isi tabung jugak :D

Eeca Shyaa said...

caramel je yang sedap hihi!

Nurfaezah Abdullah said...

fae picky sikit kalo beli popcorn