tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, June 21, 2016

Minyak angin aromaterapi

Aku beli secara tak sengaja. Time tu dok mencari baju melayu untuk abah. Rasa pening mual plak time tu. Jalan-jalan nampak orang jual minyak angin ni. Macam-macam jenis bau ada. Tapi jenis ini yang memikat hatiku sebab bau buah.



Lokasi beli : Angsana Mall, Ipoh
Belah bawah sebelum ke food court


Senang sangat guna. Aku hidu kejap terasa legalah sikit kepala ni. Disebabkan baunya yang sedap, adik lelaki aku nak bawa balik Johor. Haaaa, sebagai kakak yang baik, aku pun bagilah. Takpe nanti aku beli lain. Ekekeke.


1 botol hanya RM 10. Ada juga jumpa online murah tapi kena beli banyak.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

9 dak comei sayang YUI:

Nur aFiQaH said...

bestkan...kita pun guna tu juga..tp yang warna hijau..best je pakai..tp kecik mcm tu pun rm10..hehe..nak murah mmg kena beli borong r..

Nieyl said...

Ada juga guna tp jenis roll... :)
memang best...kalau sakit perut ke...mmg cepat lega...

Jie Susanos said...

Ade jgk ea minyak angin aromaterapi..

Rosmiza Ali said...

Beli kat mana ni yui? Mcm nk try cari jugak je.. Hehe..
RosmizaAli.Com

Dhiera nadhirah said...

uni minyak angin ni. rolled on

Wani said...

Bestkn minyak ni.. bau pun sedap.. jumpa kt kedai jamu je minyak ni..
kadang nk beli cepat betul soldout..

CikSiti said...

Comel je botol dia pink pink gitu

orked violet @ SYA said...

kite ade baby. sesak2 kite pkai baby punye minyak angin. mintak yuyi febret kite. hahahahahaha

Cik Ash said...

Boleh Cuba nanti