tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, June 16, 2016

Diari Ramadhan 1437H Nurul Yui

Dah Ramadhan ke-10. Kali ini aku bersahur kat SS. Huuu sahur paling tak okay setakat ini. Haaaaa.


Bersahur
Minum air mineral yang ada tepi katil


Nampak tak apa menu bersahur aku? Kepala dan badan malas benar nak keluar dari bilik. Rasa penat sangat mungkin sebab semalam balik SS aku kena hujan panas. Tingtonglah kejap.


Berbuka
1 sachet Peah Queen
1 cawan fresh oren
Penang Asam Laksa segera Vit's
Air kosong sejuk 600 ml



Sedap gak Penang Asam Laksa ni
RM 6+
Ada 2 bungkus

Kudapan malam
Sedikit kek lemon
Biskut Famous Amos


Alhamdulillah selesai untuk Ramadhan ke-10 Rabu 15/6/2016.



Diari Ramadhan 1437H Nurul Yui


guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

12 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

kena cuba la laksa nie

anis abdullah said...

pagi tadi pun rasa malas nak bangun. tapi bangun juga gagah masak nasi goreng. hehe.

eima said...

tu je ko mkn dik ... x ada yang lain ... karang tak cukup zat karang .....

ros_reeza said...

macam best je laksa tu.

Azhafizah Md Nor said...

macam sedap je penang asam laksa tu

orked violet @ SYA said...

bile da kawen wajibb bangun kott. hahahahaha.

sepacket 6 hengget, boleh tahan gk harge psl brand vits kan. hehe

Azlan Strider said...

sahur yang paling best ialah sahur bila celik mata jer, makanan dah tersedia..hehehe

Regards,
-Strider-

Eka Tikah said...

tahun ni kite berpuasa dgn atkins. hehe. cukup mencabar

Ann Ishak said...

sedap ek penang asam laksa tu, sure nak cuba lepas ni. sebelum ni pernah nak beli tapi takut tak sedap.

Nadia Johari said...

kalau nad..mesti lapar balik.hhahaa

Athirah Diyana said...

sy hantu laksa. kena cari ni. hehe

Siqah Hussin said...

Macam mana siqah nak makan cam yui ni. Tengahari confirm dah lapar kalau sahur air masak je. Huhu