tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, June 29, 2016

Ingat tak macam mana kita boleh kenal?




Ada yang dah bertahun Yui kenal walaupun sekadar alam maya
Mana tahu satu hari nanti berdepan secara realiti
InshaaALLAH


Macam mana korang kenal Yui?





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

9 dak comei sayang YUI:

AinAthirah Anuar said...

Inagt! Ain kenal dkt blog. lepastu nama yui tu unik sgt.>< igt sampai la ni. hehe

Jie Susanos said...

knal yiu di blog ler..hehe

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

Kenal dari blog bawak ke FB. Lepas tu pernah jadi seller buyer. Hihihi =)

Nor Adzwaty Rokkafella said...

kenal dari blog, lps tu add dekat FB...tp x igt sejak thn bila berkenalan :D

wahida said...

kenal yui melalui blogwalking rasanya...
tapi kita kenal dah lama kan yui...since aku start blogging 2010 kot...

eima said...

tak ingat la ... rasa nye sbb nampak komen yui byk kat blog yang akak selalu bw kot ...

Pha Is said...

dulu minat giler dengan penyanyi jepun nama YUI.. sedap lagu2 dia.. then terserempak dengan blogger nama yui ni dalam dunia blog... hahaha..
macam ni boleh..?

azizah green line said...

nasib dah pernah jumpa yui kan kan

Wani said...

Kenal Yui dr blog.. Mekasih Yui sudi kawan ngan saya.. Hehehe