tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, June 13, 2016

Material shawl yang menarik untuk dimiliki

Duk scroll FB, nampak pula page ini. Sekali pandang dah buat hati ni jatuh cinta. Nampak terletak elok sangat.




Kalau korang pun nak cuci mata, boleh lah terjah ya. Aku buat masa ini cuci mata dulu. Saja aritu lalu Nagoya, nampaklah ala material gini. 1 meter RM 11.00. Shawl udah tentu nak 2 meter, upah jahit baby seam lagi. Mau lajak ke RM 30+.


Jadi nak senang, beli siap. Hahahaha!






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

cantik

orked violet @ SYA said...

betol. cmpor jahit tepi la hape. tp puas hati kalau buat sndr sebab boleh adjust pjg ikot taste kite.

tp sya sebenarnye bawal-type. xpakai shawl unless ade org paksa @ ajak 😆

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

Material ni cantik.! =)

AinAthirah Anuar said...

Kadang2 tgok org pakai lawa elok terletak. bila kita pakai :') sakit pulak hati kiterr. haha. ini kain jenis crape keh? Oh btw selamat berpuasa yui :D

aRz MoHa said...

shawl murah bagus ni

Siqah Hussin said...

Tengok model pakai menarik cantik je. Kalau siqah pakai tak tahulah jadi ke tak macam dia. Siqah pun prefer beli siap je senang dan jimat masa. Hihi

Siti Nurzafirah said...

shawl raya dah nampak rupe dah ni.. hehe

Azhafizah Md Nor said...

cantik! tu lah kan..senang beli siap je