tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, November 01, 2012

Acai Berry dirampas dan tidak mendapat kelulusan?

Pernah dengar produk Acai Berry? Baru-baru ini dalam akhbar metro menyatakan di Ipoh ada buat perampasan secara besar-besaran. Yang ku bacalah. Tak pastilah berita itu benar atau auta.


- kelulusan ditarik balik? -


Ada tak antara blogger yang pernah cuba produk ini? Ada yang komen, maybe itu yang tiruan. Sebagai contoh kes produk yang tiruan ---> { Kata seorang isteri di mana suaminya sebagai pengguna Acai Berry --> Saya serik dengan acai berry }


Ada benarnya juga kan. Produk tiruan ada di mana sahaja. Lebih baik kita tahu dari mana pembekal asal, mendapat kelulusan atau tidak sebab itu semua untuk kesihatan kita. Aku pernah terniat nak try produk ini tapi terbantut jap dek kes ni. Hehehe.


# Nak cantik tapi sampai membahayakan diri pon masalah namanya itu.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

26 dak comei sayang YUI:

Mrs Velentine said...

MV ingat Hp..hahaha

Anum said...

bahayanya

nanakimie said...

nana ada dengar pasal ni,tp xbaca details pun:)

CekbOlat-bOlat said...

pehh ngerii baca yg psal suami dia . kesian .

Tihara said...

as salam

baru2 ni dah kecoh kan pastu lepas ni kecoh semula ? kena hati2

AnneRaini said...

tak pernah terfikir nak cuba produk ni...

Eca Dwinky Asha said...

acaiberry yg catalyst xkot...hehehe..

PinkUmmi said...

de dnga gak tp tak mik pot sgt sbb tak mik acai beri...hehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ada tgk kt paper tp xbaca pun hehe...lgpun akak xguna produk tu

Hazmin Hamudin said...

Tak ambik tau sangat pun pasal acai2 ni.. acai dekat radio era tau la.. Hehe.. or blackberry pun tau jugak sbb tgh guna.. acai beri ni tak ambik tau.

Mrs Lurve said...

xpernah cuba..tp dkt fb meme femes org duk rekomen benda nie...bahaya btl kalo xsiasat btl2 sblm guna

nik ros said...

bahayakan. harap2 tak ade yg sakit la .

are_lin@yu said...

produk bagus msti da truan..huhu

Rapunzeel Cikilolo said...

tp suppliment kalau tak perlu better tak payah makan kan...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Lama dah trbaca ttg ni....sibbaek kami tak jd penggunanya..

Nisa Greennnpanda said...

xpenah dgr pun acai berry nie..
n dh lame xbc paper, huhu~...

shidaR said...

xpenah tau lak tp dekat FB ramai pgedar jual acai bery nih..bahaya lah!

-meeSUPERGIRL- said...

pernah dgr tp tak pernah cuba .. bahaya kalau mcm neh

::CIK LYNN:: said...

nampak sgt lynn xupdate pasal produk2 cmni...hehe...

produk2 cmni just based on testi...xda study yg ckp produk2 cmni slmat...tkot kmudian hari akan effect buah pinggang n organ lain...sbb tu tme kt klnik, ktorang xsyorkan pesakit amik bnda2 cmni...

azizah :) said...

fuh... risau gak yang pakai2 benda macam tu..sbb kadang2 kita tak tahu kan proses bagaimana..huhuh pasni kena lebih berhati2 lah ..

anitadiana said...

bahaya ne...nasib baik tak suka guna produk...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

kena betul2 pastikan bukan tiruan kalau nak cuba mana2 produk :)

Che Rosliza Che mat said...

tak pernah sis dengar product nie...nie baru first time..

najihahfara said...

bahaya2..mcm2 produk da skang

Noraim said...

hha, ade penah dgr jgk psl ade yg tertipu dgn produk ni. ishhh, kena hati2 la skng ni.

Saya Disini said...

nasib baik sy xcube lagi...ada org suggestkan ari tu