tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, November 23, 2012

Biasakan diri

Sejak berlaku kes ini, aku mula fikir yang aku harus biasakan diri untuk update entry tanpa selit gambar. Kalau nak letak gambar pon biar sekeping dua aje. Bergantung kepada jenis entry.


Bukan apa, bila ada gambar aku rasa semangat tu makin berkobar nak menaip. Eceh! Agak poyo. Kome yang tengok pon lagi suka kan. Kome bukan suka baca ayat panjang-panjang. Majoriti ayat panjang akan dianaktirikan bila anda letak lebih banyak gambar.


Maka komen pon berdasarkan melihat gambar even takde kena mengena pon dengan isi sepatutnya. Ahakz. Kantoi di situ. So, kome janganlah malaskan diri bila tengok update terkini aku tanpa gambar. Sedih tau. Uwaaaaaa.


# Walau takde gambar,ayat aku makin panjang nampaknya. Aish. Boleh je nak letak tapi kena buka akaun satu lagi. Malas!

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

23 dak comei sayang YUI:

Puan Ira said...

jgn la sedih...muaahhh!!!

eima said...

hahah pi je la create author baru tu ... tak puas aku nk baca dik oi

Anum said...

x pe yui anum tetap komen
hehe

SHAHZEE said...

kes ape plak yui?kena stalker eh

Mrs Lurve said...

bila letak gmbr lg best, xbosan baca...xla nmpk berpinau mata tgk tulisan tue heheheh pendapat akak la

ayut said...

ahaks!kantoi di situ...ayut ni kdg2x klu lmbt loading mmg tak bce gak entry..tgk gmbr jer..hihihi..ayut pon skrg dh macam suka pulak tulis panjang2x...tak kisah la :D

Mrs Velentine said...

akak pun tgh biasakan diri utk buat entry tanpa gambar

Shiema Sufian said...

Letak gambar best sikit nak baca. Gambar ni macam ala ala proved la. Hehe

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

huhuhu...terkadang xsyok kalo xde pic.. lagi2 gambar kucing2 yui yg comel2 tu..huhuhuhu

nanieybarnieylurviey said...

nani kalau nk up entry mesti nk letak jgk gmbr even satu.. bile xde gmbr rsa mcm pelik je.. walhal xde apapun.. :)

Syue Mustafa said...

Sama macam akak ler semalam. Tapi sekarang sudah ok, sudah boleh letak gambar cam biasa.

Nyue said...

jangan sedey2 yui..hehehhe....

Aishah Jahirah said...

hahaa xpe yui tanpa gamba pun oke je...

Hazmin Hamudin said...

Entri bergambar baru pembaca tak boring... Hehe

Cik Muda said...

hahahaa......
kadang2 gambar tu mengambarkan ekspresi diri kita masa menulis......

are_lin@yu said...

hehe xsgka lk ada had erk..ayu pn ska ltk gmbr abislah pasni..hehe

Nisa Greennnpanda said...

ngehehe.. XD
sy pun kalo leh, msti gak nk ltak pape pic dlm entry.. adeh..

CekbOlat-bOlat said...

lohh letak je lah . haha .


yui yui ,

Cik Nur said...

Nur letak satu je, buka ape risau juga..huhuhu..

shidaR said...

hehee..xde gambar pun shida baca juge heheee :)

azizah :) said...

jijah kdg2 ada gambar..kdg2 tulisan jer...kalau letak pon setepek dua.. bukan apa kdg2 readers ni suka tgk gambar dr ayat panjang2..

IntaNBerliaN said...

kalu ada br br lbh dpt imagine.. hihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ada gambar lg best hehehe..