tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, November 21, 2012

Kain pasang dan telekung dari Padang, Indonesia

Haritu 4 hari manager kat tempat aku kerja pergi rombongan ke Padang, Indonesia. Alang-alang aku pon kirimlah order kain pasang dan telekung. Dia beli kat Bukit Tinggi ke apa ntah namanya.


- hanya RM 130 -


Kain yang tak memerlukan lining, aku suka. Ingat nak bagi mak yang belah kiri tapi dia kata, nampak muda sangat nanti. Huahua. Maka, dua pasang menjadi milik aku. Telekung memang niat nak bagi mak dah. Alhamdulillah mak sangat suka.


# Fesyen apa ea sesuai? Taknaklah baju kurung aje. Banyak dah gitu. Huhu.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

32 dak comei sayang YUI:

wahida idris said...

cantik nya telekung ! cube try pakai peplum. trend kan skrg ni. hihi

Nyue said...

cantik yui..bak nyue satu..hehehe

AnneRaini said...

apalagi kurung peplumlah yui..gojes okay.

ayut said...

Kebaya labuh!takpun yg ala2 peplum yg kak ina mention dlm blog tu...hahaha.
tp syg gak kain tu..kang skali pkai je..

JaSSNaNi said...

dah ada stock baju raya tahun depan ni.. :D

Anum said...

cantiknya

Azzah said...

cantiknya yg biru pink tu

CekbOlat-bOlat said...

eh eh . lawaa .

are_lin@yu said...

cantik!

Eca Dwinky Asha said...

peplum la yui..kainnya sesuai....hehehe..eca tringin nak buat satu,tpi saiz XL ne payah la nak fesyen2 bagai.ahahah :P

nur anis said...

cantik ni..saya suka kain dari indon sebab sulaman dia cantik and tahan..tapi, selalu kain dia yang tak tahan..kena jaga betul-betul kain tu..

IntaNBerliaN said...

telekung kat sana cantik2 kan..

Cik Muda said...

ung moden la yui..mesti cun gitu...

Cik Nur said...

cantiklah..!
Buat kurung moden laa...hihihi

Mrs Lurve said...

cantik...kurung moden pun cantik

PinkUmmi said...

cantiklah Yui..bg akak jela..huhuhu

wahida said...

cantik....

aku teringin nak buat peplum, tapi saiz mcm aku ni tak sesuai...haha...


cer ko buat nok, sure gojes...

ieda said...

cantiknyeee telekung tuu
warna dia menarik ;)

diana said...

tak nak baju kurung ???buat baju mandi..ekekekek...

Tihara said...

as salam

semua cantik..pandai meke pilih..buat baju kurung moden..kain kipas belakang..eh cane tu..hihi:)

Azhafizah Md Nor said...

buat fesyen peplum yui ^__^

azizah :) said...

cantik lah yui.. buat baju kurung moden la yui.. macam peplum ke.. kan trend ni sekarang... hehe

shidaR said...

tah shida suka baju kurung moden tgk jns kain juga..cantik telekung tu :)

LYAfrina said...

mmg cantikla..kat sana murah2kan

ros_reeza said...

Cantiknya kain tu.. buat kurung moden cantik :-)

syiela said...

cantiknya yui.. peplum cantik!

izan mama mia said...

lawa..bt kebaya labuh laa yui..cantik

Nurul Husna Mohd Hassan said...

kalau kain dari indon banyak sulam2. cantik :)

Puan Ira said...

cantiknya kain...kalau xmau meh jual kat kak ira

Aishah Jahirah said...

lawa le....warna biru mmg sesuai utk org muda...heheh.kurung moden pun oke.

Nisa Greennnpanda said...

wat la bj kurng moden..
xpun bj kebaya labuh...
cun kain tue..sesuai wat, hehe..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

telekung tu cantik la yui..