tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, November 05, 2012

Wajah Nor Zahirah Amira terkini

Haritu berkesempatan berjumpa dengan anak buah aku yang seorang ini, Nor Zahirah Amira. Amboi! Makin comel ko yunk. Putih melepak aje kulitnya.




Muka baru lepas menangis ni. Dia ni kuat menangis! Kui kui. Nakal pon nakal. Kalah budak lelaki. Tak kisahlah, anggap ini satu fasa untuk dia meningkat dewasa. Ewaaaahhh! Mak long Yui sayang kamu Zahirah! Muah muah.


# Semalam try buat kerabu sotong, alhamdulillah jadi! Tak macam sebelum ini, terus ku buat tomyam. Hahaha.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

23 dak comei sayang YUI:

azizah :) said...

comeynya.. nape2 nagis ni syg.. maklong yui buli yer..babap maklong nanti kan...hehe anak buah jijah langsung tak suka bergambar..geram sungguh!

kerabu sotong? nyumnyum..dap tu..

Anum said...

tomei2

anitadiana said...

comelnya yui..bulat matanya..

are_lin@yu said...

comelnya mcm mak sedara dia..hehe

Hazmin Hamudin said...

Alala.. Comelnya dia baru lepas menangis... Mesti Yui yang babap ni kan.

Aishah Jahirah said...

dah besar dah dia...makin comel anak dara kecik ni...:)
kerabu sotong?dap tu tp akak alergik sotong,kalau ada belasah jugak kot..hihi

Pwincess sarah said...

uit... comelnye dye..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

alololo...comei laaa :)

Saya Disini said...

comeinye

nur anis said...

siannya nangis...

teratak hati said...

Comelnya..budak2 nk mmbesar mcm2 la kan..

MarliaMarble said...

Wah,macam sedap je kerabu sotong tu..nak try la buat..! =D

Nyue said...

comel je..ehehehehee

adyna said...

comey anak buah yui..mcm onty nyer jugak :)

AnneRaini said...

comellah die..budak2 memang comel kalau lepas nangis sbb mata die berkaca..kan kan kan

Nurul Husna Mohd Hassan said...

yui buli dia ye..? :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

alolololo comeynya dia..napa baru pas nangis ni mak long yui ngusik yer..kihkihkih

Tihara said...

as salam yui

cute, ske tengok muka baby2 ni tapi lom rezki nk dapat bby seniri :)

ayut said...

nmpk muke sdey yer..hihihi..Yui buli dia ea...

IntaNBerliaN said...

ololooo siannya... sape yg buat tu ;-)

Nisa Greennnpanda said...

comelnye die.. >_<

::CIK LYNN:: said...

comel!

Che Rosliza Che mat said...

cutenya...