tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, November 20, 2012

Sikap suami pada isteri yang perlu dihindari sejak malam pertama

Hari Ahad lepas, aku berkesempatan ke kenduri kahwin senior aku dari PUO. Tahniah abang arm! Jenuh gak fikir nak bagi hadiah apa, maka ku beli buku di Popular. 




Ada 2 versi { untuk isteri/ untuk suami }. Yang ini bacaan wajib untuk para suami. Memandangkan kawan aku lelaki, aku belilah yang ini. Moga depa baca sebelum tidur. Kui kui. Ko rasa dia bacake? Ahakz.


- inilah pasangan pengantin -


# Tahniah dah selamat sudah. Aku dapat  banyak jemputan untuk bulan ini dan bulan depan. Buntu idea sebenarnya nak bagi hadiah apa untuk perkahwinan.



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

27 dak comei sayang YUI:

are_lin@yu said...

bezla yui byk mkn nasi knduri..hihi

Mrs Velentine said...

wah bagus buku ni

Rai Ourkizuna said...

musim kahwin kan skang ni.. pasangan pengantin happy..yang datang makan happy..perut pun happy..hihihi..

Che Rosliza Che mat said...

Selamat pengantin baru buat mereka..

Anum said...

hapy weeding

anismelon said...

okek la bg buku gnie..asyik bg gelas..mangkuk..bg la sumtin yg different pulak ye dak..

Mrs Lurve said...

bagusla buku nie...keluaran dr mana nie? akak nak cari jgkla..ingat yui punya..bolehla minta yui review sikit..

ayut said...

slmt pengantin baru bt kawan Yui...hadiah ap pon kdg2x ayut blur..huhuhu..kite bg duit pon xpe kan.blh dguna utk tambah2x mne tak ckup :)

CekbOlat-bOlat said...

tgh lissttt jaduall kenduri kahwin . huahua

Nyue said...

idea yg bernas tu yui bg buku..ehheheh...ke yui pon dah baca..ehehehee

Cik Nur said...

best juga buku2 untuk pengantin ni kan..

harap nanti dapat buku ilmu di majlis nur nanti..#berangannn..!hahaha

Tihara said...

as salam

antara hadiah yg paling bagus ni yui:)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

huhu, baca tajuk depan je...tahniah bt mereka

Azhafizah Md Nor said...

cam best lak bg buku ilmiah camni kan.tu lah bile nak pg kenduri kawen kengkawan xtahu nk bg hadiah pe.

najihahfara said...

ehem ehem hehe..bagus la buku untuk pengetahuan

hnahdy said...

sebelum kawin kena baca dah buku ni.hehe

Eca Dwinky Asha said...

1st time rsa org bgi buku sbgai hadiah perkahwinan.hehehe.

kak long eca ari tu borong baju baby tuk dijadikan hadiah..lucu rasanya...dah la pelapik hadiah sama je semuanya.hahaahaa

wahida idris said...

wahhh. kemain lagi tajuk dia. hehe

-meeSUPERGIRL- said...

hahahhaha . esok pagi baru baca tuu

TiranaAduka said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Dylla Abas said...

bagusnya klu semua pasangan pengantin baru baca buku ni kan :)

azizah :) said...

bagus la bagi hadiah buku.. buat tambah lagi pengetahuan kan dalam rumahtangga..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

selamat pengantin baru tuk mereka...bagus juga buku ni kan

IntaNBerliaN said...

tu la, kalau knduri je mesti xtau nak beli apa kan...

shidaR said...

shida ade 2 tp semua hari sabtu..sabtu dah kerja..huhuhu sedih tol xdpt tgk mmber kawen nih!

Nurul Husna Mohd Hassan said...

paksa dia baca yui. hehe

Aishah Jahirah said...

kenalah baca....banyak ilmu dlm buku tu...heheh