tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, November 10, 2012

Pembantu peribadi dikala sibuk packing barang

Hari cuti saja, kerja aku tak lain dan tak bukan, menyiapkan order customer dan juga mempacking barang-barang untuk dipos. Kalau aku guna meja, pasti ada pembantu tak bertauliah nak turut serta. Nak kenal? Ni lah makhluknya.


- Hai! saya Shinchan yang suka menyibuk -


Buat muka tak bersalah menyibuk sekali. Nasib baik kau comel, kalau tidak dah lama ku halau. Eh, sanggupke kau yui halau binatang yang sangat-sangat kau sayang? Haha. Propaaa je lebih.




Bersyukur sangat seekor ini saja yang manja lebih. Eton dah tak macam itu. Maybe faktor usia yang makin meningkat. Maka manjanya semakin berkurang. Mungkinlah.


# Eton sekarang nampak macam sakit. Sedih plak tengok dia.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

23 dak comei sayang YUI:

blog-tips-kurus said...

cik nuyui biz ape yek?

jual meow kah??? ek!?

Noraim said...

seriously kak, sy mmg tak suka kucing. entah la, geli je tgk.

NoEn said...

comel sangat ini kucing

Tihara said...

as salam

cumey la kucing yui yg ni..la eton nape plak, sian nyer dia..tc

Cik Nur said...

aloo..comeinya kuicng yui..!
geram nur tgk..!

eh..bwlah eton pi klinik..sian dia..

Eza Boom Boom :) said...

geram tgk sinchan. comel sangat... hee.

azizah :) said...

ada je tukang sebuk yer..tukang sibuk bergambar...hehehe

Rapunzeel Cikilolo said...

suruh la die tulis skali. kehkeh

KY said...

tak pe pembantu ini cutelah..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

pembantu yui comel hehe

QasehnyaRania said...

pinjam pa yui,boleh..hihi

IntaNBerliaN said...

wah hebat ni.. siap ada pembantu :-)

Bulan Syurga Firdausi said...

comei nye...kucing ni haiwan sekeliling rumahkan.. memang Nabi Muhammad pun pernah bersabda, kalau dia kacau kita sembahyang pun takpe yang penting die bersih.. memang seronok buat keje dgn die tp bile die cakar2 je kertas/ keje syahrul cakar die balik heee

eima said...

kucen aku yg tua dulu2 la ...klu die nk manja ..pastu nk main ngan kita tak pandai kontrol.... die geget tgn aku bebetui sampai berdarah ... die tak pandai kontrol geget slow...gile lah ... nk main tp ganas ..menakutkan betui.....

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Omeynyaaa kucingg tuu , hihi :3

ayut said...

comel ye la ko ni shinchan....bt pluk best ni..hihihi :)

Hazmin Hamudin said...

Alalala... Comelnya kucing yui... geram je tengok..

✿Gucciey Lavender✿ said...

comel n gebunyaaa . kalah kucen saya ..

Munnafendy said...

hahaha..nyibuk sgt ni! tolong pos ke ape? :p

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tengok muka shinchan terus tak jadik nak halau :)

shidaR said...

cukuo la dia jd pneman walau tidak mgeluarkn kata2..tgk gelagat dia pun blh gelak kan hehee..

Azhafizah Md Nor said...

eh..yang ni sape lak yui..selalu eton je muncul..hehe..mesti ade peneman setia bile time buat kerja kan..

Che Rosliza Che mat said...

hihihi cutenya...geram nak ngomol..