tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, November 17, 2012

Setelah bertahun tak pergi!

Apa yang bertahun ni tak pergi? Ni meh aku nak habaq kat hangpa. Aku dah bertahun-tahun lamanya tak masuk ataupun singgah ke FUNFAIR. Ala, yang main-main tu. 




Ko tengok muka orang lepas gian! Ahakz. Takdelah, time ni aku senyum sebab gelang tak masuk dalam tempat sepatutnya. Ko tengok, ada lagi banyak tu. Bukan main lagi! Teruja bila dapat hadiah. Hahaha.


# Pergi dengan adik-adik dan kawan adikku. Hari ini genap 4 tahun 5 bulan =)




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

27 dak comei sayang YUI:

Marya Yusof said...

As salam Yui,

Lama tak pergi fun fair malam kat sini fun fair bersepah2 hiks ;)

Rapunzeel Cikilolo said...

best nye main fun fair...

Azhafizah Md Nor said...

Fiza memang tak pernah pg even mase kecik dulu..hehe..sure sonok kan!

shar90 said...

mse kecik2 dlu klu ade funfair xsah klu xpegi xD

Cik Nur said...

hekhekhek..
samalah yui..nur pun dah lama tak pi....hihihi

Tihara said...

as salam
dah lama tak g fun fair..dedulu penah jugak masuk nak tgk:)

Qienah said...

lama juga tak pergi fun fair.. ingat zaman study dulu je.huhu..

adyna said...

Kt mana tu?
Akak dah berpuluh tahun tak g, last g masa darjah 4 thn 1991 hehe

teratak hati said...

Banyak ke dpt hadiah?? :)

shidaR said...

shida xpernah pegi lagi funfair..pelik x..pdhal funfair dekat jer dr umah hehee :D

shida xrsa nk pi la yui ^_^

nanakimie said...

ble tah last nana p:)

Myra Jay said...

Heeee, sesekali layan tak pe :)

azizah :) said...

wah yui bestnya.. jijah kalau g funfair pon tak pernah main permainan yg ada kat sana..hehe

aTy _faRed~ said...

eeaaahhh..yer lah..akak rase pon nak dekat 10 tahun tak pergi..hurrmm..tunggu qaleef besar sikit nak bawak die nanti..:)

nur anis said...

memang lama tak pergi fun fair ni..

IntaNBerliaN said...

akak pun dh lama x g....

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

sama laaa...dah lam xpergi funfair...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hr tu bw qalief g funfair pokai poket mak dia haha....

AnneRaini said...

akak pun dah lama tak pergi..tgk funfair pun kesian sbb mcm segan nak hidup tp yg kat segamat lah..ehehe

Hazmin Hamudin said...

Berkurun rasanya dah tak pergi funfair tu.. Hehe..

ayut said...

sekali je kot pernah pergi funfair..jejalan je time tu..xtau nk men apa

anitadiana said...

bestnya lama tak main kat fun fair..dulu duk ipoh selalu ada fun fair ne...

are_lin@yu said...

wahh ayu pn lama tak p ni..hihi

Che Rosliza Che mat said...

Baru minggu lepas sis pergi funfair...hubby sis main dapat harimau kecik..

Eca Dwinky Asha said...

ari tu pg funfair masa praktikal..student duk pelik tgk teacher dia layan funfair ne...adik2 punya pasal.layankan je la.

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak pun sama dah lama tak g funfair. maybe faktor usia kot, tapi kalau ada anak nanti maybe akan g jugak. hehe

Aishah Jahirah said...

akak pun berkurun xjejak funfair...hee ayat..