tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, November 16, 2012

Bantal perhiasan craft seterusnya

Macam agak lama aku tak post pasal craft di blog personal ni kan. Maka, lepaskan gian di sini pula. Erk! Takde maknanya. 






Nak maklumat penuh termasuk harga, korang bolehlah rajinkan diri jenguk blogshop aku { link } . Terima kasih kepada sesiapa yang sudi ambil order dariku. Sangat ku hargai. Order telah dibuka ya. Kira aku FREE sekarang =)


Anda berminat nak buat craft?
Ada daku jual SET DIY untuk anda!
Beserta tutor bergambar
Ada 6 set kesemuanya - RM 5 setiap pek




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

28 dak comei sayang YUI:

Mrs Velentine said...

cantiknya

eima said...

org rajin mmg boleh buat duit

azizah :) said...

cantiknya yuii.. pandai la yui buat..suka tengok!

adyna said...

Cantik ;)

nik ros said...

cantik sgt.dah la kaler fevert nik ni :)

Cho Zila said...

boleh DIY yer yui... nak cuba ler nanti..

missGogreen said...

cantik sesangat...sesenang jenguk la blog saya..salam perkenalan :)
http://cikgogreen.blogspot.com/

TiranaAduka said...

Nursha nie memang kreatif...

TiranaAduka said...

ok ok..dah tel..... pepe hal e-mail nanti..
tiranaaduka@gmail.com

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

comel sungguh

Myra Jay said...

Cantik dan kemas :)

Ok boleh consider untuk tahun depan :) leh jadikan hantaran kawen ke ni kan :D

ieda said...

cantiknya dik ! ;)

Azhafizah Md Nor said...

comel craft yui.best kan bila dah free ni mesti rasa xleh dok diam je kan.

Cik Nur said...

Tomeiiii..!

nanakimie said...

wah,rajen yui:)

Fariz Reza said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 2682 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

Tihara said...

as salam

cumel sgt yui:)

shidaR said...

cutenye purple lg '--'

IntaNBerliaN said...

alahaiii cantiknya

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantiknyer yui

sAkuRa rOckerS said...

cantiknyer..tearsa sayang nak tdo pluk bntal ni..tkut hancur..hahaa

ayut said...

moga trus sukses ye yui..! :)

ayut said...

moga trus sukses ye yui..! :)

Che Rosliza Che mat said...

comel...warna pun cantik..

TiranaAduka said...

hantar kt e mail tau.
Tentang ni la..nak kirimkan rm nya.

TiranaAduka said...

delete komen tu tau yui!

Nurul Husna Mohd Hassan said...

kreatif pun kreatif, pandai masak pun ye yui ni :)

Aishah Jahirah said...

comelnya...kreatif.