tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, November 30, 2012

Senarai pemenang GA 2012 Nurul Yui

Alhamdulillah, GA sudah berlalu dan kini tiba masanya seperti dijanjikan sebelum ini untuk aku umumkan siapakah 6 orang yang bertuah di mana pemenang utama bakal menerima topup RM 30/ transfer melalui CIMB.





Penilaian pemenang sudah ku beritahu bagaimana { entry }. Sebelum umumkan, korang berdoa moga-moga nama korang yang tersenarai ya. Hihihi.


Dengan lafaz BISMILLAH


5 pemenang saguhati berupa barangan craft dari Nurul Yui Collection

1) 33
2) 74
3) 87
4) 107
5) 126


Seorang pemenang utama berupa topup/ transfer melalui CIMB RM 30

ialah peserta nombor 95



Senarai nombor peserta boleh rujuk { entry }


Tahniah kepada yang berjaya. Anda perlu hantar detail seperti link entry penyertaannama penuh, alamat dan no telefon ke email nurulyuicollection@gmail.com selewatnya sebelum 4/12/2012. Kalau aku tak terima detail, automatik akan ku pilih orang lain pula ya. Pemenang utama boleh pilih samada nak aku topupkan atau transfer hanya ke CIMB sahaja.


Terima kasih kepada semua yang turut serta dalam GA ini. InsyaALLAH akan ku adakan GA/ Segmen setiap bulan * mini GA pon ok gak. Moga-moga, amiiin. Boleh memeriahkan lagu dunia blog =__=


Hadiah-hadiah akan dipos pada 8/12/2012. Akan ku inform setelah pengeposan dibuat ya. Terima kasih.






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

42 dak comei sayang YUI:

Mrs Velentine said...

tahniah

Anum said...

tahniah

ayut said...

no 83 krg bernasib baik..takpe..yui bt lg ea len kali :) tahniah kpda pmenang!

Puan Ira said...

tahniah..

AnneRaini said...

huwaaaa tak sangkut pun no...nak majuks ah..hehehe

Nyue said...

huhuhu..tahniah kepada pemenang....nyue no 63...xde tersenarai..huhu..sob..sob..lap hinguss...huhu

Atifah Zulkifle said...

takde rezeki la kali ni. tahniah pada semua :D

Pwincess sarah said...

tahniah..

Mrs Lurve said...

tahniah utk pemenang..

Sally Yatiey said...

Tahniah!

Kniedaz said...

tahniah kepada yang menang ^_^

are_lin@yu said...

wahh dah ada pemenang..tahniah buat semua ya...slaam jumaat yui ;-)

maszmadi said...

alaaa..... nak nanis nieh x dapat adiah... tssk tssk

pape pon, tahniah pada yang menang...

Cik Muda said...

bestnye...next time nak join lah.... tak sempat pon nak join.heheh~

eima said...

tahniah

kYna 'cAnGgiH' said...

no 123 dah cun, tapi tak senarai pulak,,haha..myb next time.. tahniah kepada pemenang ok :D

Eca Dwinky Asha said...

tahniah tahniah.

Nurain Syahirah said...

Tahniah kepada semua pemenang!! #51

Cik Nur said...

Tahniah kepada semua pemenang... :)

Hanis Syazana said...

Tahniah semua... :D

Shakira Pathi said...

#137, takde luck lagi :)
tahniah kepada yg lain :)

Che Rosliza Che mat said...

tahniah...

mama aryan said...

tahniah pada yg menang..akak tak sempat nak join

Zura Zue said...

tahniah pd pemenang..

azizah :) said...

alaaaaaaaa 64 tak kena! huhuhu

tahniah pd pemenang!

IntaNBerliaN said...

tahniah utk pemennag

*akak balik kedah maybe 9/12..

Aishah Jahirah said...

dah kuar...huhuu tahniah utk yg bertuah tu...;)

rafflesia said...

tahniah kepada pemenang. :)

hnahdy said...

Haa menang.hehe sepantas kilat hana antar emel :)

::CIK LYNN:: said...

tahniah semua :) moga rezeki yui mkin murah n bleh buat mini ga sllu..hehe

nur hayati said...

tahniah pada semua pemenang..:)

nanakimie said...

tahniah pada semua pemenang:)

shidaR said...

tahniah pada semua pemng :)

Nisa Greennnpanda said...

congrats pmnang sumer..
yui nk wat mini GA/segmen tiap bln? ok gak tue, hehe.. moge murah rezeki yui dear..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah pd yg menang :-)

Aina Nadhirah said...

alhamdullilah. menang. terima kasih :D

hnahdy said...

dah antar emel :)

Myra Jay said...

Tahniah pada semua pemenang :D

hnahdy said...

hna punya emel hnahdy89@yahoo.com

hana dah hantar emel yang dalam entry yui tu.

nadia said...

kalau dorang tak nak, nadia terima dengan tangan terbuka. kuikuikui ;p

Deqla manjew said...

maaf sbb x alert pasal pengumuman hadiah..terlps pndg..sbb hari ahd sy x on9...tp xpela dah bukan rezeki daku..huhuhu..tahniah buat pemenang baru...

ecah said...

huhu..xde rezki