tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, March 01, 2013

Pure Marine Collagen gred AAA & gred AA



Stok baru dah sampai tapi sayangnya Gred AAA ( ungu ) dah tinggal sikit sahaja ada yang beli banyak terus. Untuk PMC Gred AA ( kuning ) stok masih ada. Kepada yang berminat, boleh inform aku ya.


Gred AA ( kuning ) 100 gram : RM 10
Gred AAA ( ungu ) 100 gram : RM 15

( tidak termasuk kos poslaju / pos daftar / pos domestik )


Bagi pembelian lebih 500 gram, akan dapat harga yang lebih jimat. So, boleh lah tanya kawan-kawan dan share untuk beli. Untung dan jimat kos!

Ada yang berminat tak? Jika ada, boleh mesej atau lebih baik telefon yui 019-2331810 ( 9 pagi - 9 malam ) untuk pembelian. Terima kasih.


* Pengeposan dilakukan setiap hari Sabtu kecuali minggu pertama 
* Hanya CIMB yang diguna untuk urusniaga
* Pembayaran paling lewat jam 2.00 petang hari Jumaat
* Duit harus clear baru pengeposan dilakukan


Untuk melihat PMC yang telah dimasak dan sudah menjadi jelly { klik sini }
Campuran lain supaya lebih enak makan pmc { klik sini }
Kebaikan atau kelebihan pengambilan PMC { klik sini }
Cara nak basuh dan masak PMC { klik sini }



Ada yang tanya dari mana ku dapatkan stok PMC, jawapannya terus dari Semporna, Sabah





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

eima said...

bagus ni ... rajin berbisnes
ai nk tolong beli tak leh sbb ade sepeket besar dlm lemari .. belum guna pun sbb skrg guna produk lain mls nk campur ....tgu selesai abis br guna PMC plak

dee yana said...

wahhh,, mcm na try je, tgok la cm new..heheh
http://ikutsukaakuaje.blogspot.com/

Nurzakiah Hanum said...

semoga hari2 anda bertambah ceria di awal march ini
moning..

NM03 said...

akak amek yg pepel. adik yg tolong buatkan siap jadi jeli..

teruskan berbisnes ye yui... selamat maju jaya!

Cik Nur said...

wahhh..yg ungu tu laris eh

azizah :) said...

ungu tu laris sedap eh.. kat sabah memang laku collagen ni.. jijah je tak reti guna n beli...hehehe

wahida said...

all the best yui...

aku suka tgk yui ni..pandai berbisnes...gud luck tau!!

IntaNBerliaN said...

mg bsnes yui mkn maju

Che Rosliza Che Mat said...

bisnes makin maju dan rezeki makin bertambah yui..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah ramai yg beli pmc ni kan

Cik Syida said...

berminat, nti kte sms ye.. :)